Kadobon natuur 12x12cm (FR) - per 12
  • Ref. : 500805
  • Afmetingen B x D x H : 12 x 0.001 x 12 cm
  • De collectie : MATIN D HIVER
  • Primair materiaal : Papier
  • Primaire kleur : Wit
Deze zeer kwalitatieve Cadeaubon helpt om uw klanten te behouden. Het zal ook bezoeken van nieuwe klanten aanmoedigen. Het is geschikt voor alle soorten bedrijven: confectiewinkel, parfumerie, schoonheidssalon, delicatessenwinkel, wijnhandelaar...

€ 0,749 Excl BTW per stuk

Verkocht per 12 stuks voor € 8,99

€ 3,90 Excl BTW
• In voorraad -
Levering in 3-7 werkdagen
Gratis
• Ophaling in de winkel
Verkocht door RETIF
  • Betalen met VISA
  • Betalen met Mastercard
  • Betalen met PayPal
  • betalen met Bancontact
  • Betalen met bankoverschrijving

Foto galerij (1)

Omschrijving

Om uw klanten te behouden, is er niets beters dan hen voordelen te geven als erkenning voor hun aankopen, vooral tijdens de kerstvakantie. Deze cadeaubon is zeer de moeite waard, door de elegantie van zijn grafische afbeeldingen. Zeer kwalitatief van uiterlijk getuigt het van de zorg en aandacht die u aan uw klanten geeft. En dat draagt ??bij aan hun tevredenheid.

In de kersttijd maakt het bepaalde klanten die aarzelend op zoek zijn naar cadeau-ideeën voor hun dierbaren gemakkelijker en bovendien zal het bezoek van nieuwe klanten genereren. Door zijn stijl en "natuur"-motief past deze cadeaubon perfect in ons "Natuurbos"-decoratieconcept, aanbevolen door onze experts, om een ??eigen universum te creëren en u te onderscheiden van andere bedrijven. Goede natuur cadeau. Verkocht per 12. Afmeting: 12 x 12 cm.

Afmetingen en gewicht

Hoogte 12 cm
Breedte 12 cm
Diepte 10 µ
Netto gewicht 12 g

Specificaties

Familie ACCESSOIRE
Primaire kleur Wit
Primair materiaal Papier
Type verpakking Pakje
Verpakkingseenheid 12

De collectie

DE COLLECTIE : WINTEROCHTEND

Omtover je verkoopruimte in een magisch, betoverend landschap. Voor een harmonieuze decoratie combineer je de zachte en koude tinten met lichte slingers om de zachte gloed van de winterdag op te roepen. Laat u wegdromen door de rustige schoonheid van een winterochtend en bied je klanten een betoverende visuele ervaring.

Transport

Dit artikel wordt rechtstreeks door RETIF verzonden.Bij aankoop van artikelen voor dagelijks gebruik, zoals verpakkingen, decoratie of andere accessoires (vb. tassen, voedselverpakkingen, kartons, kledingrekken, kleerhangers, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan €199 exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten € 3,90 exclusief BTW.

Bij de aankoop van meubilair en presentatiemiddelen, zoals inrichting, meubilair, vitrinekasten (bijv. lamellenwanden, vitrines, rekken, toonbanken, tafels, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan 499€ exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten € 9,90 exclusief BTW.

Wij leveren uitsluitend in België. Voor levering in Nederland nodigen wij u uit uw bestelling rechtstreeks te plaatsen op onze buitenlandse webshop, die toegankelijk is via de vlaggen op de homepage onderaan onze site.

Leveringstermijnen

Wanneer u uw bestelling valideert, zal RETIF al het nodige doen om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden.

Als de goederen rechtstreeks vanuit ons magazijn worden klaargemaakt en verzonden, duurt het ongeveer 24-48 uur vanaf de validatie van uw betaling om ze klaar te maken en te verzenden, terwijl de leveringen over het algemeen tussen 3 en 7 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling plaatsvinden. Indien de goederen rechtstreeks van onze leveranciers worden klaargemaakt en verzonden, variëren de levertijden van 3 tot 7 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Let op: als uw bestelling zowel artikelen bevat die door RETIF worden bewaard en verzonden als artikelen die rechtstreeks door onze leveranciers worden bewaard en verzonden, ontvangt u afzonderlijke zendingen die de bovenstaande leveringsvoorwaarden volgen.

Het is niet mogelijk om de transporteur voorafgaand aan de levering te laten bellen om een afspraak te maken of een voorkeursdag van levering aan te geven. Een dergelijke in de bestelling opgenomen aanduiding zal niet in aanmerking worden genomen.

N.B. Levering tot aan de voordeur van uw bedrijf of woning door een professionele transporteur. Grote pakketten worden met pallet geleverd.