SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Wegwerpservies

Meest gevraagd deze week door handelaren

Tafelkleed spunbond zwart 1,20x25 m per 1
Tafelkleed spunbond zwart 1,20x25 m per 1
Ref. 32295
• In voorraad
19,89 € Excl BTW
- +
Tafelkleed like linen 70 g/m2 1,20x25 m pistache spunlace
Tafelkleed like linen 70 g/m2 1,20x25 m pistache spunlace
Ref. 34077
• In voorraad
33,19 € Excl BTW
- +
Tafelkleed like linen 70 g/m2 1,20x25 m parma spunlace
Tafelkleed like linen 70 g/m2 1,20x25 m parma spunlace
Ref. 34078
• In voorraad
33,19 € Excl BTW
- +
Tafelkleed like linen 70 g/m2 1,20x25 m mandarijn spunlace
Tafelkleed like linen 70 g/m2 1,20x25 m mandarijn spunlace
Ref. 34086
• In voorraad
33,19 € Excl BTW
- +
Mes hout Pure 16,5cm - per 100
Mes hout Pure 16,5cm - per 100
Ref. 57495
• In voorraad
4,79 € Excl BTW
- +

Wegwerpservies voor take-aways en restaurants

Wegwerpservies is een essentieel alternatief voor traditioneel servies, vooral voor grote evenementen, recepties en take-aways, vanwege de unieke eigenschappen en voordelen. Dankzij het gemak is wegwerpservies geschikt voor zowel casual dining als formele evenementen, en is het gemakkelijk te transporteren en op te bergen. Kartonnen, papieren of plastic servies is verkrijgbaar bij RETIF in een verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren om te voldoen aan uw behoeften en voor alle soorten maaltijden.

Een globaal aanbod voor horecaprofessionals

RETIF, leverancier van wegwerpservies voor professionals en specialist in de verkoop van voedselverpakkingen, biedt u een ruime keuze aan tafelservies in verschillende modellen, materialen en stijlen. Of u nu op zoek bent naar elegante gekleurde papieren servetten of herbruikbare plastic borden, bij RETIF vindt u zeker wat u nodig hebt.

Onder ons assortiment wegwerpservies vindt u:

 • Kartonnen borden 
 • Wegwerpglazen en fluiten
 • Kartonnen bekers, wegwerpbekers en schalen
 • Papieren servetten
 • Papieren tafellakens
 • Papieren onderborden
 • Herbruikbare plastic bord
 • Wegwerpbestek (messen, vorken, houten lepels)
 • suikerriet borden (een duurzaam alternatief voor plastic borden)
 • Papieren servetten
 • Papieren tafellakens
 • Papieren onderborden
 • Herbruikbare plastic of melamine bord

Zowel trendy als origineel, dankzij het eigentijdse of meer traditionele ontwerp, alsook praktisch en economisch. Of je nu kiest voor plastic of melamine, een kartonnen of bagasse bord, ons servies is een oplossing waarmee je tijd en geld bespaart. 

ecologische wegwerpservies in suikerriet

Wegwerpservies voor speciale gelegenheden… zonder stress!

Wilt u uw klanten een ontspannen sfeer bieden? Organiseert u een formele receptie? Door wegwerpservies te kiezen, kunt u genieten van een stressvrij evenement in de wetenschap dat u snel en gemakkelijk kunt opruimen en dat breuk zo goed als uitgesloten is.

Een country bruiloft? Koop nu champagne wegwerpfluiten!

Maar ook in restaurants, hotels, scholen en op vele andere plaatsen kunnen wegwerpbekers en -borden van papier of karton, plastic of hout zijn. Let er bij het kiezen van kartonnen bekers en wegwerpborden op dat ze stevig en dik genoeg zijn om te voorkomen dat ze breken en warme of koude dranken morsen.

Bovendien is het belangrijk de grootte van herbruikbare of wegwerpbekers en -borden te controleren. Als ze te klein zijn, liggen ze misschien niet lekker in de hand en zijn ze moeilijk te gebruiken. 

Kartonnen wegwerpservies: een noodzaak voor fastfood- en take-away restaurants

Stevig, licht en zeer praktisch, wegwerpservies is onmisbaar voor casual dining en fastfoodrestaurants. Het wordt ook veel gebruikt in take-away en fastfoodzaken.

Naast deze voordelen gebruiken de meeste fastfood- en take-awayzaken wegwerpservies met het oog op hygiëne. In de meeste restaurants wordt het eten bereid en geserveerd op serviesgoed dat vervolgens wordt afgewassen en gebruikt. Deze borden, kommen, kopjes en keukengerei worden soms minder vaak afgewassen dan aanbevolen en bevatten daarom vaker ziekteverwekkers die tot door voedsel overgedragen ziekten kunnen leiden. 

Wegwerpservies is winstgevend.

Wegwerpservies is vaak goedkoper dan traditioneel servies. In veel gevallen vereist herbruikbaar servies aanvullende reinigings- en ontsmettingsprocedures die niet nodig zijn voor servies van karton of plastic. Bovendien is het opbergen eenvoudig en is er geen risico op het per ongeluk breken van een glas of een bord.  

Wegwerpservies is gemakkelijk te gebruiken en te reinigen.

De kartonnen borden, wegwerpbekers en -glazen, houten vorken en lepels zijn ontworpen om klanten een hygiënische maaltijd op een schoon oppervlak te bezorgen. Ze zijn gemaakt van composteerbare en biologisch afbreekbare materialen en worden daarom na gebruik gewoon weggegooid, waardoor ze gemakkelijk te beheren zijn. Dit is vooral nuttig voor restaurants met weinig personeel, omdat er minder personeel nodig is om de keuken schoon te maken. 

Een kartonnen wegwerpbord, houten lepel, kartonnen beker of vork zijn ook gemakkelijk te gebruiken, omdat ze geen delicate behandeling vereisen zoals andere borden, kommen en bestek. Klanten kunnen ze gebruiken zoals ze normaal bestek of serviesgoed zouden gebruiken.

Andere essentiële wegwerpkeukenaccessoires voor horeca

Wegwerpservies is een uitstekende keuze voor fastfood en take-away verkoop, omdat het een gebruiksvriendelijk en hygiënisch alternatief biedt voor traditioneel servies. Ze zijn over het algemeen kosteneffectief, gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te recycleren, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor professionals in de voedingssector en hun klanten. 

Bij RETIF heeft u ook de mogelijkheid om een assortiment wegwerpverrines en hapjes te kopen, bestaande uit:

 • Verrines, kopjes en lepels bagasse, bamboe, hout of plastic
 • Verrine in transparant glas in alle soorten en maten
 • Verrines in de vorm van minipannetjes in polystyreen
 • Prikkers en accessoires, zoals bamboetangen of minispiesjes met lint voor aperitieven

Een groot aantal producten, perfect voor het presenteren van uw aperitieven, hartige of zoete sauzen of andere bereidingen.

Om uw aankopen van wegwerpservies te vervolledigen, vergeet niet ons aanbod van horeca schalen en presentatieaccessoires te ontdekken, zoals de schaalboot voor het presenteren van zeevruchten of de houten maaltijdschaal, maar ook de onmisbare houten eetstokjes of de onvermijdelijke wegwerprietjes in individuele verpakking, decoratief en ecologisch. 

Onze leveringen worden snel uitgevoerd en onze klantenservice staat per e-mail of telefoon tot uw beschikking om u te adviseren en te begeleiden tijdens uw aankoop.

CLOSE
CLOSE