SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Presentatiemateriaal & Vitrinekasten

Meest gevraagd deze week door handelaren

Oorbellendisplay 12x20cm T-model transparant
Oorbellendisplay 12x20cm T-model transparant
Ref. /140029
• In voorraad
7,99 € Excl BTW
- +
Halskettingdisplay H.27cm plexi transparant
Halskettingdisplay H.27cm plexi transparant
Ref. /140033
• In voorraad
4,99 € Excl BTW
- +
Oorbellen display transparant 12x22cm
Oorbellen display transparant 12x22cm
Ref. 10192
• In voorraad
4,59 € Excl BTW
- +
Affichehouder A5 voor soldeerbak 15x 27cm
Affichehouder A5 voor soldeerbak 15x 27cm
Ref. 16272
• In voorraad
5,09 € Excl BTW
- +
Juwelen doos ring zwart 36x23x2cm
Juwelen doos ring zwart 36x23x2cm
Ref. 20289
• In voorraad
16,29 € Excl BTW
- +

Etalagematerialen & vitrinekasten voor winkels

Een goede uitstalling van producten vereist een aantrekkelijke etalage die verbonden is met de uitstalmeubelen. Wij hebben een groot assortiment vitrines van plexiglas, hout of metaal ontworpen: wandvitrines, vrijstaande vitrines, vitrines voor op de kassa van de winkel, ansichtkaarthouders voor makelaars, vitrines voor juwelen om de etalage van de juwelier te verfraaien en ook verkoopbakjes voor promoties. Gecombineerd met onze vitrines, versterken en beschermen ze uw gevoelige producten.

Groothandel etalagemateriaal & displaymateriaal

Om uw hoogwaardige collecties te versterken, stelt u uw sieraden op Juwelendispay in een etalage of nog op een mannequin verhoogt op een podium. Om uw sieraden te verfraaien, kunt u deze presenteren in een vitrines of kleine meubels op een plexiglas display. De manier waarop producten in de winkel worden gepresenteerd, is de sleutel tot het stimuleren van het verkopen. Retif biedt een breed assortiment aan displays en vitrines in alle vormen, kleuren en materialen, volgens de behoeften van de handelaar.

Houten flessendisplays voor een wijnbar, metalen vitrines en displays voor een kleding- en accessoireswinkel, vitrines en plexiglas displays voor brillenwinkels, displays in de vorm van een hand, of een buste halsketting om sieraden en accessoires het best te presenteren. Om uw producten te presenteren zonder concessies te doen aan de veiligheid, wordt ons assortiment aangevuld met afsluitbare vitrines van gehard versterkt glas.

Displays voor uw winkel

RETIF is een groothandelaar voor al uw display materialen. Ontdek onze displays en presentatie oplossingen om een meerwaarde aan uw producten te geven.

Laat uw juwelen schitteren dankzij onze groot aanbod juwelenpresentaties. Met juwelenbustes en armbanddisplays kan u een mooie vitrine inrichten. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals kunstleder, hout, koord en acryl.

Laat uw klanten snuisteren met aanbiedingsmanden in alle stijlen en materialen. Speciaal voor grote volumes en zware lasten. Gebruik presentatiebakken in het rek, op een tafel of op de toonbank, voor presentaties of impulsaankopen. 

Voor slijterijen bieden wij ook een groot aanbod presentatierekken en presentatiemeubels om flessen te kunnen voorstellen. Presenteer wijnen, bieren en likeuren met onze flessenhouders.

Vitrinekasten voor uw winkel

Gebruik een expositievitrine om waardevolle producten te presenteren en beschermen in uw handel. Kolonvitrines zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en bijeen passen met winkeldecoratie. Onze vitrinekasten zijn voorzien van glazen deuren en gehard legborden die verstelbaar zijn

Design glazen vitrine is ook verkrijgbaar met een ingebouwde plafondverlichting met regelbare spots voor een optimale presentatie. Onze vitines stolpen beschikt over en retro - ledverlichting voor elegante presentaties van objecten en producten.

Een moduleerbare vitrinetoonbank is zijn perfect voor een centrale punt of opgesteld als eiland. Veilig, alle elementen zijn uitgerust met een slot. Een toonbankvitrine stimuleert impulsaankopen aan de kassa, plaats aantrekelijke producten om nieuwe verkopen te kunnen ontwikkelen.

Onze budgetvriendelijke beschermkappen voor op de toonbank beschermt versproducten, deze zijn gemaakt uit transparant acryl en verkrijgbaar in verschillende maten. 

De sleutel tot succes in de verkoop is het waarderen van de artikelen die aan klanten worden aangeboden. Hoe vaak ben je erin geslaagd om een item te verkopen vanwege de optimale "staging"? En hoe vaak heeft hij zich niet gerealiseerd dat bepaalde producten, die zeker geen tekort aan aanvragen zouden hebben, moeite hebben om zich te "opvallen" (en dus te verkopen) in winkels? Het geheim is echter heel eenvoudig, om alle artikelen en producten optimaal te tonen en te verkopen, heeft u geschikte displays nodig die de kenmerken en de schoonheid van uw producten benadrukken, zoals het bijvoorbeeld slagen om een mooie op elkaar afgestemde vitrine te maken met de displays en toonbank die u in onze online winkel vindt.

We hebben een breed assortiment aan displays van plexiglas, hout of metaal: winkeldisplays om op de kassa van de winkel te plaatsen, voedsel- of flessendisplays, sieradendisplays, voor schoenen en modeaccessoires, om uw etalage van kostuumjuwelen of uw huishoudelijke artikelen te versieren. Met kolom-, toonbank- of wandvitrines verbetert u de presentatie en verkoop van uw beste en meest waardevolle producten die veilig worden bewaard dankzij hun geïntegreerde sleutelslot. Bij Retif vindt u online alles wat u nodig heeft voor de beurs in uw winkel, tegen scherpe prijzen en met onmiddellijke beschikbaarheid:

  • Juwelendisplays en -presentaties
  • Displaystandaards voor handtassen en schoenen 
  • Flessendisplays
  • Uitstallingen van brood en gebak
  • Voedselbeschermingsvitrines van plexiglas
  • Vitrines om uw producten te beveiligen
  • Aanbiedingsmanden om impulsaankopen te stimuleren
CLOSE
CLOSE