SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Presentatiemateriaal Vitrinekasten

Meest gevraagd deze week door handelaren

Halskettingdisplay H.27cm plexi zwart
Halskettingdisplay H.27cm plexi zwart
Ref. /140032
• In voorraad
4,49 € Excl BTW
- +
Halskettingdisplay H.27cm plexi transparant
Halskettingdisplay H.27cm plexi transparant
Ref. /140033
• In voorraad
4,49 € Excl BTW
- +
Oorbellenstandaard koper 4 niveaus 37 x 21cm
Oorbellenstandaard koper 4 niveaus 37 x 21cm
Ref. /140155
• In voorraad
6,99 € Excl BTW
- +
Staander voor oorbellen.
Staander voor oorbellen.
Ref. 10192
• In voorraad
4,49 € Excl BTW
- +
Dameshoofd wit piepschuim
Dameshoofd wit piepschuim
Ref. 1458
• In voorraad
6,09 € Excl BTW
- +

Displays & vitrinekasten

Vitrines en toonbanken kunnen u helpen om uw producten mooi uit te stallen. Ontdek al onze vitrines, kolomvitrines of muurvitrines met slot om mooie sierraden veilig tentoon te stellen.. Wij bieden overigens ook vele juwelendisplays aan.

Displays voor uw winkel

RETIF is een groothandelaar voor al uw display materialen. Ontdek onze displays en presentatie oplossingen om een meerwaarde aan uw producten te geven.

Laat uw juwelen schitteren dankzij onze groot aanbod juwelenpresentaties. Met juwelenbustes en armbanddisplays kan u een mooie vitrine inrichten. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals kunstleder, hout, koord en acryl.

Laat uw klanten snuisteren met aanbiedingsmanden in alle stijlen en materialen. Speciaal voor grote volumes en zware lasten. Gebruik presentatiebakken in het rek, op een tafel of op de toonbank, voor presentaties of impulsaankopen. 

Voor slijterijen bieden wij ook een groot aanbod presentatierekken en presentatiemeubels om flessen te kunnen voorstellen. Presenteer wijnen, bieren en likeuren met onze flessenhouders.

Vitrinekasten voor uw winkel

Gebruik een expositievitrine om waardevolle producten te presenteren en beschermen in uw handel. Kolonvitrines zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en bijeen passen met winkeldecoratie. Onze vitrinekasten zijn voorzien van glazen deuren en gehard legborden die verstelbaar zijn

Design glazen vitrine is ook verkrijgbaar met een ingebouwde plafondverlichting met regelbare spots voor een optimale presentatie. Onze vitines stolpen beschikt over en retro - ledverlichting voor elegante presentaties van objecten en producten.

Een moduleerbare vitrinetoonbank is zijn perfect voor een centrale punt of opgesteld als eiland. Veilig, alle elementen zijn uitgerust met een slot. Een toonbankvitrine stimuleert impulsaankopen aan de kassa, plaats aantrekelijke producten om nieuwe verkopen te kunnen ontwikkelen.

Onze budgetvriendelijke beschermkappen voor op de toonbank beschermt versproducten, deze zijn gemaakt uit transparant acryl en verkrijgbaar in verschillende maten. 

CLOSE
CLOSE