SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Stoomapparaten

Shoppen op

Sorteren op
4 PRODUCTEN
Stoomapparaat SteamOne T9 1800W
Stoomapparaat SteamOne T9 1800W
Ref. 32225
• In voorraad
179,99 € Excl BTW
- +
Gratis levering Stoom-strijkmachine profesioneel Stratus No 2
Stoom-strijkmachine profesioneel Stratus No 2
Ref. /120085
• In voorraad
369,99 € Excl BTW
- +
Stoomapparaat GK03C 1750 Watts
Stoomapparaat GK03C 1750 Watts
Ref. 49527
• In voorraad
119,99 € Excl BTW
- +
Stoomapparaat mobiel HT14GG 1400W
Stoomapparaat mobiel HT14GG 1400W
Ref. 35985
• In voorraad
104,99 € Excl BTW
- +

Al onze producten in Kledinghangers & kledingrekken

Kledingstomers voor kleding zonder kreuken

Presentaties zonder kreuken snel & express stomen. Ontek ons aanbod stoom-strijkmachine met een ultra-snelle opwarming. Borstel met beweegbare kreukhersteller. Telescopische stang met kledingahnger. Kledinghanger met verstelbare schouderbreedte en klemmen. Spanner die rokken en broeken strak maakt.

Met onze kledingsteamer wordt uw leven gemakkelijker en bespaart u tijd! Onmisbaar accessoire voor een kledingprofessional, de kledingstomer stelt u in staat om alle soorten stoffen in slechts enkele minuten glad te strijken. Geen kreukels meer op je kleding in de etalage of op je planken! Overweeg voor salons de kleine maar efficiënte handsteamer!

Gebruik altijd gedistilleerd of gedemineraliseerd water wanneer u een steamer gebruikt.

Dankzij onze professionele stoomstrijkmachines vereenvoudigt u uw leven een bespaart u tijd! De verticale stoomstrijker, een onmisbare bondgenoot voor professionals uit de textielsector, stelt u in staat alle stoffen in enkele minuten te stomen zonder gebruik te maken van een strijkplank.

Geen kreuken meer op uw kleding in de etalage of op uw verzamelingen in de rekken! En voor beurzen, denk aan de kleine maar zeer effectieve reisstomer!

Défroisseur vapeur professionnel

Met onze stoomapparaten, geen strijken en strijkplanken meer! Uw leven wordt eenvoudiger en u bespaart tijd! Een essentieel accessoire voor een professionele kledingmaker, waarmee u in enkele minuten alle soorten stoffen kunt stomen. Geen kreukels meer op uw kleding in de etalage of op uw planken!

Hoe werkt een verticaal stoomstrijkmachine?

Zeer gemakkelijk te gebruiken, geen speciale apparatuur nodig. Dit apparaat geeft zeer hete stoom af. Met een grote verwijderbare watertank wordt de stoom in de stof verspreid om alle soorten stoffen, zoals gordijnen, te ontkreuken. Een ander voordeel van dit apparaat is dat het stoffen ontgeurt en ontsmet.

Welk model kiezen?

Er zijn verschillende soorten kledingstomers:

  • De handstomer: Dit model is licht, ergonomisch en draagbaar en is speciaal ontworpen om te reizen. Voor gebruiksgemak hang je de kleding gewoon op een kleerhanger en richt je de stoomunit op de stof.
  • De verticale of staande stoomapparaat: Dit model heeft een telescoopstang en een kledinghanger met clips voor het bevestigen van overhemden en broeken. Hij is groter, maar heeft een grotere watertank voor intensief gebruik. Om te voorkomen dat de stoom uw handen verbrandt, adviseren wij het gebruik van een stoffen borstel en hittebeschermende handschoen.

De keuze van het model hangt dus af van uw behoeften!

Gebruik altijd gedistilleerd of gedemineraliseerd water wanneer u stoomgeneratoren gebruikt.

CLOSE
CLOSE