SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Betaalterminals

Shoppen op

Sorteren op
6 PRODUCTEN
Betaalterminal SumUp Solo 3G + WIFI
Betaalterminal SumUp Solo 3G + WIFI
Ref. /650430
• In voorraad
94,99 € Excl BTW
- +
Betaalterminal SumUp 3G + Wifi met printer
Betaalterminal SumUp 3G + Wifi met printer
Ref. /650372
• In voorraad
149,99 € Excl BTW
- +
Oplaadstation SumUp Air
Oplaadstation SumUp Air
Ref. /650370
• In voorraad
19,99 € Excl BTW
- +
Betaalterminal SumUp 3G + Wifi
Betaalterminal SumUp 3G + Wifi
Ref. /650328
• In voorraad
99,99 € Excl BTW
- +
Betaalterminal SumUp Air
Betaalterminal SumUp Air
Ref. /650145
• In voorraad
29,99 € Excl BTW
- +
Betaalterminal SumUp Air + oplaadstation
Betaalterminal SumUp Air + oplaadstation
Ref. /650415
Niet beschikbaar
39,99 € Excl BTW

Al onze producten in Kassa

Betaalterminals voor kleine of middelgrote ondernemingen

Contactloze betaalmogelijkheden zijn aan een doorbraak bezig. Ongeveer een kwart van alle Europese winkels heeft al een betaalautomaat, waarmee aankopen contactloos afgerekend kunnen worden. Wilt u ook draadloos betalingen accepteren zonder in een duur betaalsysteem te investeren? Dankzij een mobiel betaalterminaal kan het!

Contactloze mobiele betalingsterminals voor winkels

Betaalterminals zijn nu essentieel voor alle detailhandelaars.   In België worden de meeste betalingen namelijk met een bankkaart gedaan.

Soorten betaalterminals

RETIF heeft verschillende betalingsoplossingen die aan uw behoeften voldoen. Ontdek betalingen met SumUp, een slimme manier om betalingen te aanvaarden.

  • De SumUp Air: voordelig, hiermee kunt u meer dan 500 transacties per herlaadbeurt ophalen.  Een smartphone met een Bluetooth- en dataverbinding is vereist om te kunnen incasseren.
  • De SumUp Solo 3G + WIFI: met een geïntegreerde SIM-kaart met gratis onbeperkte data waarmee u betalingen kunt ontvangen.

SumUp 3G betaalterminal met WIFI en printer

  •  De SumUp 3G + WIFI met printer: met een geïntegreerde printer om de kassabon af te drukken.  De SumUp 3G + WIFI met printer: met een ingebouwde printer om de kassabon af te drukken en een ingebouwde SIM-kaart met onbeperkte gratis data, kunt u overal betalingen accepteren.

Deze mobiele terminals kunnen de meeste bank- en kredietkaarten aanvaarden. (Bancontact, Visa, Mastercard, American Express, Apple Pay en Google Pay). Ze maken ook contactloze betaling en betaling met een smartcard mogelijk. De transactiekosten bedragen 2,75% per transactie in België, er zijn geen maandelijkse kosten.

Verplichting om elektronische betaling aan te bieden

Vanaf 1 juli 2022 zal elke handelaar verplicht zijn ten minste één elektronische betaling aan te bieden. Contante betalingen blijven mogelijk.

CLOSE
CLOSE