SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Signalisatie

Meest gevraagd deze week door handelaren

Zelfklevende plafondhaak 20x20mm per 20
Zelfklevende plafondhaak 20x20mm per 20
Ref. 14865
• In voorraad
4,19 € Excl BTW
- +
Ondersteuning displays PLV magnetische en zelfklevende A5 V
Ondersteuning displays PLV magnetische en zelfklevende A5 V
Ref. 15589
• In voorraad
8,09 € Excl BTW
- +
Ondersteuning displays PLV magnetische en zelfklevende A6 V
Ondersteuning displays PLV magnetische en zelfklevende A6 V
Ref. 15590
• In voorraad
6,99 € Excl BTW
- +
Wobbler zelfklevend 30x18mm oscilleert clip metaal - per 10
Wobbler zelfklevend 30x18mm oscilleert clip metaal - per 10
Ref. 16202
• In voorraad
3,29 € Excl BTW
- +
Plexi standaard universeel 8X10.4X12cm
Plexi standaard universeel 8X10.4X12cm
Ref. 47160
• In voorraad
1,99 € Excl BTW
- +

Oplossingen voor de signalisatie van uw winkel

Hier kan u al onze producten voor signalisatie vinden. Zij laten u toe u uw publicaties en reclame voor uw producten in de kijker te plaatsen. Ontdek ook de promo affiches, banners en etikettering kits voor tijdens de soldenperiode. Onze panelen en reclameborden zorgen ervoor dat uw brochures in de verf worden gezet, Hiermee kan u ook juridische informatie afficheren, uw menu opschrijven... Ontdek ook onze stoepborden en kabelsystemen . Wij stellen u ook graag onze wit en zwarte markeerstiften voor, om te gebruiken op al onze panelen en borden.

Maar hoe kan men de signalisatie en de winkelsignalisatie kiezen?

Reclameborden, etiketten en reclamedisplays in een winkel zijn essentieel om belangrijke informatie te verstrekken: kenmerken van producten die te koop zijn, speciale promoties... Maar vooral om de interesse van klanten te wekken. Leisteen reclameborden en verlichte LED borden worden gebruikt om de aandacht van klanten te trekken en hen naar een winkel, restaurant of bedrijf in een bepaalde sector te brengen.

Displays voor promoties van immobiliën, stoepborden voor bars, cafés en restaurants, prijskaartjes en krijtborden voor bakkerijen, viswinkels, slagers of voor menu's in restaurants en pizzeria's. Reclameborden of muurposters in de winkel zullen de klanten informeren en de verkoop verhogen door de huidige promoties onder de aandacht te brengen.

Het concept reclamebord wordt gedefinieerd als "het aanbrengen van een oppervlak van schrift of digitaal papier op een openbare of privé-plaats, op een drager bestemd voor de uitzending ervan, extern of intern" en dat is wat het tot een media, een communicatieve factor op zich maakt. Met andere woorden, een aanplakbord is een oppervlak bedoeld om informatie over te brengen aan een bepaald publiek.

De keuze van displaypanelen hangt af van de soort informatie die u gaat communiceren, want hoewel ze allemaal de functie hebben om informatie over te brengen, zult u zien dat er panelen zijn in allerlei vormen en maten en dat sommige beter geschikt zijn voor het ene gebruik dan andere...

Bij RETIF is er een ruime keuze. U heeft toegang tot een reeks oplossingen voor de displaybehoeften van detailhandelaren, restaurants, bedrijven of openbare instellingen zoals scholen, ziekenhuizen en gemeenschappen, bedrijven

We helpen u de weg te vinden.

Bakkerij prijsdisplay

Reclame- en promotionele displays

Affiches en stoepborden zijn communicatiemiddelen die de zichtbaarheid van uw winkel vergroten, vooral wanneer ze ideaal geplaatst zijn op de stoep, voor de deur van uw winkel.

Om uw promoties, uw kortingen tijdens de uitverkoop of een nieuwe aankomst bekend te maken, kunt u kiezen voor displays voor buiten zoals een ezel, een stoepbord, een reclamebord waarop u uw posters en reclamedragers aanbrengt die de aandacht van de voorbijgangers zullen trekken.

Als uw promoties en publiciteit regelmatig veranderen, kunt u beter kiezen voor een displayoplossing zoals krijtborden die u, dankzij hun uitwisbare schrijfoppervlak, in staat stellen uw boodschappen regelmatig of zelfs dagelijks te variëren, magnetische panelen of het onvermijdelijke kurkbord waarop u de weer te geven informatie gemakkelijk kunt vastspelden en losmaken.

Voor permanente reclame of langdurige promotionele informatie kan investeren in een kakemono, een bedrukte banner of een beachflag daarentegen interessant zijn vanwege de zichtbaarheid die dit type display met zich meebrengt. Zowel binnen als buiten is dit formaat een doeltreffende en gemakkelijk verplaatsbare POS-display om uw producten en diensten te promoten op een beursstand of op markten als u een reizende verkoper bent.

Display in het bedrijf

Onze informatieborden zijn ook geschikt voor binnen het bedrijf en voor interne communicatie. Ze kunnen gebruikt worden om verplichte informatie voor het personeel weer te geven, zoals het plan van de lokalen in geval van evacuatie of de de weergave van de procedureregels.

Kaders en vitrines voldoen aan uw interne communicatiebehoeften om informatie met uw personeel te delen, zoals agenda's, memo's, vergaderdata en andere praktische informatie.

Ook voor ondernemingsraden, die bij ten minste 50 werknemers verplicht zijn een informatiebord te hebben voor de verspreiding van informatie onder de werknemers, met name de notulen van de vergaderingen, is een breed scala van informatiedragers beschikbaar.

Display in de klas

Signalisatie in scholen is even essentieel als verplicht.

Leerkrachten en professoren hebben borden nodig om onderwijsinformatie te communiceren en nuttige onderwijsmiddelen voor uw leerlingen weer te geven, dit wordt didactische plaatsing genoemd, maar net als bedrijven moet u ook de wet op de verplichte plaatsing naleven.

Voor een goed verloop van uw klas, met name in geval van vervanging door een andere leerkracht, hebt u ten slotte een groot aantal reclamedragers nodig, zodat de lijst van uw leerlingen met eventuele nuttige aantekeningen, het weekrooster, de lijst van leerlingen met halfpensionering, het dienstrooster en de schoolreisjes zichtbaar zijn.

Om aan uw behoeften te voldoen, raden wij u aan te kiezen voor hangende of aan de muur gemonteerde displaystandaards om geen ruimte in de klas in beslag te nemen.

Voor jaarmarkten, open dagen of om het werk van uw leerlingen tentoon te stellen.

Ontdek onze metalen displayroosters met of zonder wielen waarmee u een grote hoeveelheid informatie op dezelfde staander kunt weergeven.

Buitenreclame

Veel van onze reclameborden zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, maar sommige modellen zijn speciaal ontworpen voor buitengebruik en zijn gemaakt van materialen als staal of aluminium om een goede windbestendigheid en uitstekende sterkte te bieden.

Voor een buitenexpositie kan het verstandig zijn om te kiezen voor aluminium kaders of vitrines die beveiligd zijn met een glazen of plexiglazen posterbeschermer of stalen deuren die afgesloten kunnen worden om uw reclamedragers te beschermen tegen de elementen en klein straatvandalisme.

Voor het buiten uitstallen van een catalogus, brochure of restaurantmenu zijn voetstukhouders een uitstekende keuze. Hun metalen basis geeft ze een zeer goede stabiliteit en uw documenten zijn perfect beschermd tegen externe agressies dankzij hun dikke plexiglas bescherming.

Wand- en hangende displays

Het wand- en hangende display past zich aan elk type omgeving aan en biedt het voordeel dat het geen inbreuk maakt op het beschikbare verkoop- of werkoppervlak. Een echte ruimtebesparing en een elegante manier om uw informatie te communiceren.

Elke display-oplossing kan worden uitgebreid met onze verschillende accessoires om aan uw functionele en esthetische behoeften te voldoen.

Digitale display

Terwijl digitale displays in de eerste plaats doen denken aan reclamemeubels, reclamemeubels en interactieve billboards in stedelijke gebieden of in de buurt van bushokjes, zijn digitale displayborden nu verkrijgbaar in kleine formaten en toegankelijk voor iedereen, handelaar of bedrijf, waardoor dynamische reclame voor iedereen toegankelijk wordt.

Verbonden met een computer of een wifi-netwerk, worden uw schermen en weergaveterminals aangedreven door digitale inhoud, wat u eindeloze creatieve mogelijkheden biedt die u in een paar klikken kunt ontwikkelen, een zeker voordeel en flexibiliteit in vergelijking met gedrukte displays.

Lichtgevende display

Lichtgevende displays zijn bijzonder geschikt wanneer u de zichtbaarheid van uw verkooppunt 's nachts wilt vergroten of wanneer u de aandacht wilt vestigen op uw communicatie.

LED's, felgekleurde lampen of fluorescerende displays zijn een geweldige manier om u te onderscheiden van de concurrentie. Op onze site vindt u ook staanders en verlichting die u kunt combineren met de reclameborden en displayborden die u al heeft om het gebruik ervan te optimaliseren zonder te moeten investeren in nieuw displaymateriaal.

Display en regeling

Het affichemateriaal van RETIF is bedoeld voor gebruik op uw werkplek of op uw verkooppunt.

Als u reclame wilt maken voor uw bedrijf, moet u deze wet naleven en ervoor zorgen dat de ruimte waarin u uw mededelingen laat zien, een toegestane ruimte is, anders kan uw reclame worden aangemerkt als illegale plaatsing en loopt u het risico van sancties wegens niet-naleving van de milieucode.

Om illegale plaatsing te beperken en visuele vervuiling tegen te gaan, verplicht de wet gemeenten om gebruikers gratis en openbare aanplakborden ter beschikking te stellen. Op deze borden staat "affichage libre", maar let op, ze zijn voorbehouden aan verenigingen en organisatoren van voorstellingen of gratis evenementen, u kunt er in geen geval reclame of commerciële promotie op kwijt.

Zodra de communicatie commercieel is, is het noodzakelijk om stedelijke reclameborden te huren.

CLOSE
CLOSE