SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Mannequins en bustes

Meest gevraagd deze week door handelaren

Hoog rechtopstaand open hand - zwart
Hoog rechtopstaand open hand - zwart
Ref. 1457
• In voorraad
20,49 € Excl BTW
- +
Dames torso zwart PVC
Dames torso zwart PVC
Ref. 43319
• In voorraad
28,99 € Excl BTW
- +
Hangende buste dame huidskleur
Hangende buste dame huidskleur
Ref. 43437
• In voorraad
11,99 € Excl BTW
- +
Hangende buste dame wit
Hangende buste dame wit
Ref. 43438
• In voorraad
9,99 € Excl BTW
- +
Hoofd dame abstract moduleerbaar mat wit L.19xD.17xH.20 cm
Hoofd dame abstract moduleerbaar mat wit L.19xD.17xH.20 cm
Ref. 49031
• In voorraad
20,99 € Excl BTW
- +

Etalagepoppen voor kledingwinkels

Ontdek ons gamma van mannequins kind, vrouw en man. Vindt het volledige gamme moduleerbare paspoppen terug op de site en in onze winkels. Er zijn verschillende kleuren en types beschikbaar: modellen met of zonder hoofd, vleeskleurige, zwart of wit modellen en zuigelingen. Ontdek onze bustes en heupen man, vrouw, staande bustes.

Kies de juiste etalagefiguur

Trek de aandacht, versterk uw collecties, dynamiseer uw presentaties... Uw mannequins in de etalage zijn uw belangrijkste ambassadeurs in de verkoop, zij gaan de klanten naar binnen loodsen. Kies etalagefiguren die uw producten in waarde verhogen. De pruiken verander op een simpele manier de look van uw etalagefiguur dankzij ons uitgebreid gamma pruiken. Bevestiging in de kuit of voet gegarandeerde stabiliteit met 2 types bevestigingen in de kuit om schoenen aan te passen of in de voet voor een gemakkelijke aankleding.

Paspoppen met met of zonder hoofd

Paspoppen met met hoofd: trekken de aandacht van de voorbijgangers, stimuleren bijkomende verkopen van zonnebrillen en hoeden en verstrek uw imago.
Paspoppen zonder hoofd: economisch, ideaal voor een boetiek met verschillende stijlen.

De positie van de paspoppen

De posities van de etalagefiguren zijn aangepast aan uw beroep en de stijl van uw winkel. Kies voor verschillende posities die complementair zijn echte verhalen uit te beelden in uw etalage. Rechtop, recht: heel makkelijk aan te kleden, de kleding valt perfect, grote keuze modellen, voor alle kledingstijlen, aanbevollen voor zakelijke draagmode. Rechtop, dynamisch: brengt leven en dynamisme in de etalage, simullert een beweging, specifiek aangepast aan sportwinkels en winkels voor adolescenten. Paspop zittend: brengt ritme in de etalage, hiermee kunt u makkelijker een driehoekpresentatie toepassen, ideaal als u een verhoging heeft in de etalage zodat de gepresenteerde kledingstukken op oog-hoogte staan. Liggend: positie die onmiddellijk de aandacht trekt, maakt meer creativiteit in de encènering mogelijk.

Tips voor het kiezen van etalagepopen

Afhankelijk van de stijl van uw winkel, adviseert RETIF, een groothandel die gespecialiseerd is in producten en toebehoren voor winkel, om etalagepoppen te kiezen die het imago van uw kledingwinkel weerspiegelen en die overeenkomen met uw winkelinrichting. Mannequins mat of gelakt, witte, zwarte of huidskleurige mannequins, mannequins met hoofd of zonder kop... Bij RETIF, zult u zeker de perfecte mannequins vinden! Volgens je activiteit Om een lingerie- en zwemkledingwinkel in te richten, ga u op busteshangers, heupen, mannequins huidskleur. Om een sportwinkel op te zetten, geef je de voorkeur aan dynamische of flexibele modellen, terwijl u voor het creëren van een klassieke boetiek, rechte mannequins meer geschikt zal zijn. Als u uw etalage regelmatig moet vernieuwen, kiest u voor lichtgewicht, gemakkelijk hanteerbare, schokbestendige mannequins. De keuze van mannequins is enorm: aarzel niet om advies te vragen aan RETIF, de specialist in de inrichting van winkels: we zullen u de beste oplossing voorstellen, op basis van uw budget!

CLOSE
CLOSE