SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Kantoorbenodigdheden

Meest gevraagd deze week door handelaren

Nietjes elektrische Leitz e1
Nietjes elektrische Leitz e1
Ref. /650231
• In voorraad
2,99 € Excl BTW
- +
Plakband op dispenser dibbelzijdig 12mm x 6.3m
Plakband op dispenser dibbelzijdig 12mm x 6.3m
Ref. /650266
• In voorraad
3,79 € Excl BTW
- +
Potlood - per 10
Potlood - per 10
Ref. 10075
• In voorraad
2,49 € Excl BTW
- +
Kleine prijzen Nietjespistool N°24/6 - 26/6 voor 20 vellen
Nietjespistool N°24/6 - 26/6 voor 20 vellen
Ref. 16812
• In voorraad
3,69 € Excl BTW
- +
Ecoline Ringmap met hendel Ecoline fuchsia - rug 8 cm
Ringmap met hendel Ecoline fuchsia - rug 8 cm
Ref. 2985
• In voorraad
2,39 € Excl BTW
- +

Burotica en kantoorbenodigdheden

Onze website biedt een breed assortiment kantoorbenodigdheden en kantoormeubilair, waaronder stoelen en fauteuils, om u te helpen bij het beheren, bestellen, opbergen, schrijven, tellen... om het succes van uw bedrijf te garanderen.

Ambachtslieden, professionals, ondernemers en bedrijven vinden hier de keuze, maar ook het gemak en de beschikbaarheid om snel in te spelen op uw behoeften, zelfs voor grote hoeveelheden goederen.

Alle kantoorbenodigdheden voor uw bedrijf

Ontdek onze ruime keuze kantoorartikelen die professioneel en goedkoop zijn. Bekijk onze lijmen plakband en plakbanddispensers. RETIF biedt een ruime keuze aan professionele kantoorartikelen, papieraren en kantoormeubelen aan kleine prijzen. Factuurboeken en orderboeken, dé ruimste aanbod manifold schriften op de markt. Op zoek naar goedkoop printpapier? Bij RETIF vindt u wit of gekleurd print papier. Enveloppen, briefomslagen en verzendhoezen om brieven en kleine objecten te verzenden

Retif, uw groothandel in kantoorbenodigdheden, biedt kantoorbenodigdheden en kantoormeubilair tegen lage prijzen. Agenda’s voor het noteren van professionele evenementen, notitieboekjes, enveloppen, kaarten, multifunctioneel papier, stempels, automatische datumstempels, enz. Completeer de winkelinrichting met kantoormeubilair en kantoorbenodigdheden.

Kantoorbenodigdheden naast de kassa

Plaats een rekenmachine naast de kassa en geldzakken op de toonbank om uw dagelijks werk te vergemakkelijken. Manden, parapluhouders en kapstokken zijn ook producten die u helpen bij de inrichting van uw winkel. Kies tussen kassastoelen en fauteuils, afhankelijk van uw bedrijf. Retif biedt u alles wat u nodig heeft voor een goedkope en kwalitatieve kantooruitrusting.

Goedkope kantoorartikelen

Richt uw bedrijf in met bureelmateriaal om het werken in de winkel te vergemakkelijken.

Papier en kantoorbenodigdheden

RETIF, de leverancier van professionele kantoorapparatuur, biedt een breed aanbod aan producten en bedrijfsmeubilair om uw kantoorinrichting te completeren. Ons assortiment kantoorbenodigdheden bevat agenda's, notitieboeken, registers, enveloppen, manifolds, bristolpapier, multifunctioneel papier... Een ruim assortiment goedkope kantoorartikelen: lijmen, nietjesmachines, archiefdozen, scharen, cutters, archiefmateriaal (archiefdozen, mappen, etuis, hangmappen, ordners) lijmen, computerbenodigdheden, schrijfwaren (markers, pennen, highlighters) notities en andere kleine benodigdheden. Bij RETIF vindt u alle oplossingen voor de kantooromgeving

CLOSE
CLOSE