SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Cadeaupapier

Meest gevraagd deze week door handelaren

Rol cadeaupapier kraft rood 100 m x 70 cm
Rol cadeaupapier kraft rood 100 m x 70 cm
Ref. 51222
• In voorraad
25,99 € Excl BTW
- +
Rol cadeaupapier Verrassing rood 70 cm x 100 m
Rol cadeaupapier Verrassing rood 70 cm x 100 m
Ref. 53732
• In voorraad
29,49 € Excl BTW
- +
Geschenkpapier vissen 0,70x50m
Geschenkpapier vissen 0,70x50m
Ref. 57800
• In voorraad
23,99 € Excl BTW
- +
Geschenkpapier strip 0,70 x 50 m
Geschenkpapier strip 0,70 x 50 m
Ref. 57815
• In voorraad
23,99 € Excl BTW
- +
Cadeaupapier cikels rood 0,70x100m
Cadeaupapier cikels rood 0,70x100m
Ref. 59853
• In voorraad
18,99 € Excl BTW
- +

Al onze producten in Cadeaupapier en cellofaan folie

Maak uw professionele verpakkingen met het assortiment kadopapier

Wilt u inpakpapier op rollen of zijdepapier kopen om uw cadeaus op een elegante en originele manier in te pakken? Retif biedt u een groot assortiment cadeauverpakkingen om kadootjes in te pakken. Rollen kadopapier is essentieel voor elke winkel, vooral handig tijdens de kerstperiode, maar gebruikt en gevraagd door klanten voor elke gelegenheid.

Verpak uw artikelen in met ons kwalitatieve cadeaupapier

Elke winkel heeft originele verpakkingen nodig om de geschenken die klanten aan dierbaren geven, in te pakken. Wie ontvangt er nu niet graag een cadeau goed verpakt in een mooie verpakking? Om aan de vraag van uw klanten te voldoen, kunt u bij RETIF de papierrollen kopen die u nodig heeft tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Er zijn veel soorten inpakpapier met verschillende motieven: we hebben metaal cellofaan folie, in verschillende kleuren, vintage, rauw... of transparant (veel gebruikt door bloemisten en voor het inpakken van flessen of rieten manden), cadeaupapier voor kinderen, kerst, enz. De meest geschikte keuze hangt altijd af van de stijl van uw bedrijf, het imago dat u wilt projecteren en duidelijk de tijd van het jaar, zonder te vergeten aan te geven op welk type klant het is gericht.

In het Westen is het inpakken van cadeaus al lang voorbehouden aan de hogere klassen. In de 19e eeuw gebruikte de burgerij decoratief papier, linten en kant om hun geschenken in te pakken. Aan het begin van de 20e eeuw werden nog stoffen gebruikt voor verpakkingen.

In 1917 werd modern inpakpapier geboren in Kansas City, Missouri, in een papierfabriek in Kansas City, Missouri die de stof moest vervangen door rollen ""Frans papier"" voor enveloppen om aan de vraag te kunnen voldoen. grote successen boeken bij haar klanten.

Cadeaupapier inpakken is een kunst die een groot voordeel biedt voor winkels die zich weten te onderscheiden door originele en impactvolle cadeauverpakkingen aan te bieden. Voor elke speciale gelegenheid wordt de keuze van papier en decoratieve accessoires essentieel.

Een cadeau krijgen is altijd een plezier, maar wanneer verpakt in zorgvuldig vervaardigd papier, wordt de emotie verdubbeld. Bovendien is het prettiger om een cadeau versierd met een mooie verpakking te geven omdat het laat zien dat we aandacht hebben besteed aan de kleinste details.
Voor klanten die fan zijn van kerst of last-minute shopping, moet een handelaar altijd klaar staan om positief te reageren op verzoeken door patronen en kleuren aan te bieden volgens het seizoen of de vraag (verjaardag, jubileum, bruiloft of gewoon een cadeau voor vrienden). Hoewel de inhoud duidelijk belangrijk is, is de container dat ook. Je kunt geen cadeau geven zonder een mooie geschenkdoos, het zou dit verrassingselement missen dat bijdraagt aan het plezier van geven en ontvangen.

Hoe maak je een succesvolle geschenkdoos?

Je hoeft geen origami-professional te zijn om mooie geschenkdozen te maken. De keuze van kleuren of patronen wordt bepaald door uw smaak, want sommige eenvoud prevaleert, zoals het gebruik van natuurlijk bruin papier, andere geven de voorkeur aan kleurrijke thema's en felle kleuren.

  1. Om met succes in te pakken, moet u eerst de benodigde lengte inpakpapier meten door de doos die u wilt inpakken op het ene uiteinde van het papier te plaatsen en aan beide zijden van de doos te rollen. Laat altijd een kleine marge van 5 cm over en ga dan verder met het afsnijden van het papier.
  2. Op dit punt wordt het geschenk in het midden van de verpakking geplaatst door het papier aan elke kant van het geschenk te vouwen, ervoor te zorgen dat het strak zit en plakband aan de boven- en onderkant van elke kant van het geschenkblad te plakken.
  3. Vouw de zijkanten van het papier naar de binnenkant van het geschenk, om 2 driehoeken te maken, vouw vervolgens de onderste driehoek naar boven en de bovenste driehoek naar beneden. Gebruik opnieuw plakband om de 2 driehoeken bij elkaar te houden en vouw het uiteinde van de tweede zijde van het papier terug zodat de schaartekens verdwijnen.
  4. Herhaal de handeling aan de andere kant met het pakket in verticale positie, vouw en bevestig de 2 driehoeken zoals in de vorige stap.
  5. Als laatste moet je nog een mooi lintje toevoegen ( op onze site vind je veel rollen cadeaulint ) en klaar ben je. Het lint moet aan elke kant van het geschenk en over de bovenkant gaan, een knoop maken als een veter.


Het cadeaupapier is veelzijdig en verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten in effen kleuren of met unieke designs en creatief.

Dankzij Retif kunt u ervoor kiezen om een ruime keuze aan cadeauverpakking in uw winkel te hebben, om zo aan de smaak van al uw klanten te voldoen.
Erg handig om alles bij de hand te hebben, ook vindt u op de site veel dispenserrolhouders waarmee u gemakkelijk papierrollen kunt snijden. Deze praktische accessoires zijn er in horizontale (de meest gebruikte) en verticale versies, ze optimaliseren de ruimte en vereenvoudigen het werk van handelaren, sommige versies hebben ook een balk om de rollen cadeaulint in te steken.

CLOSE
CLOSE