SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Cadeaupapier en cellofaan folie

Meest gevraagd deze week door handelaren

Rol cadeaupapier kraft rood 100 m x 70 cm
Rol cadeaupapier kraft rood 100 m x 70 cm
Ref. 51222
• In voorraad
25,99 € Excl BTW
- +
Afroller lint voor 1 lintrol
Afroller lint voor 1 lintrol
Ref. 52700
• In voorraad
7,69 € Excl BTW
- +
Geschenkpapier vissen 0,70x50m
Geschenkpapier vissen 0,70x50m
Ref. 57800
• In voorraad
23,99 € Excl BTW
- +
Geschenkpapier strip 0,70 x 50 m
Geschenkpapier strip 0,70 x 50 m
Ref. 57815
• In voorraad
23,99 € Excl BTW
- +
Cadeaupapier cikels rood 0,70x100m
Cadeaupapier cikels rood 0,70x100m
Ref. 59853
• In voorraad
18,99 € Excl BTW
- +

Groothandel cadeauverpakking in België

Onze cadeaupapieren zijn creatief, kleurrijk en geschikt voor alle gelegenheden waarbij uw klanten om cadeauverpakking vragen voor de gekochte producten. Onze polypropyleen folies of onze transparante cellofaanfolie in rollen zijn perfect voor het maken van speciale geschenkdozen of voor het inpakken van rieten manden met voedsel- en wijnproducten. Vergeet niet om uw bedrijf uit te rusten met een dispenser voor cadeaupapier of linten, of zelfs met toonbankdispensers en afrollers kadopapier, allemaal handige hulpmiddelen om tijd en efficiëntie te besparen wanneer u veel klanten in de winkel heeft.

Cadeauverpakking is belangrijk voor in uw winkel

Geschenkdozen zijn een essentieel onderdeel van elke winkel. Het inpakpapier dat wordt gebruikt om de geschenken in te pakken, verbetert de presentatie van aankopen en helpt uw merkimago te verbeteren. Vrijwel elk type winkel zou minstens twee of drie rollen papier en accessoires ons moeten hebben, zoals: cadeau linten, enveloppen, dozen, vloeipapier, rieten manden, enz., in alle kleuren, maten en materialen afhankelijk van het seizoen of de gelegenheid (Kerstmis, Pasen, verjaardagen of feestdagen)
Met een snufje creativiteit en vaardigheid kunt u de perfecte cadeausets maken die uw klanten zullen verbazen.

Cadeau-ideëen voor uw winkel

Wanneer een persoon geschenken ontvangt, zijn ze dubbel blij als ze op een originele en leuke manier worden ingepakt. Pailletten, raffia en decoratieve accessoires zijn essentiële accessoires om professionele en esthetische resultaten van uitmuntendheid te verkrijgen. De kleine ornamenten zijn de perfecte aanvulling om een persoonlijke en elegante touch aan een cadeau te geven.

Hieronder onthullen we u de soorten verpakkingsmaterialen die u op onze site vindt, allemaal tegen een uitzonderlijke prijs en kwaliteit. Wij bieden altijd de laatste trends op het gebied van creatieve geschenkverpakkingen:

  • Strikken in alle maten en kleuren, en decoratieve elementen, zoals sterren, veren, ect.
  • Geschenkpapier in alle kleuren, vormen en materialen.
  • Cadeaulinten in alle texturen en kleuren, in verschillende maten.
  • Elegant vloeipapier, perfect voor mooie en delicate details.
  • Enveloppen, geschenkdozen en juwelendoosjes.
  • Cadeauzakjes in verschillende maten en kleuren, ideaal voor accessoires en juwelierszaken.

Een veelvoud aan rollen en rollen kraftpapier voor geschenkverpakking, geldig voor elk type bedrijf en elke gelegenheid. Kies degene die het beste passen bij uw stijl, de stijl van uw winkel en de branding van uw handel.

Oplossingen voor innoverende geschenkenverpakking met kadopapier te kunnen maken

Om geschenkverpakkingen te versieren kan u geschenklint samen met veren, bloemen en geschenketitten gebruiken.

Om het verschil te maken met verpakkingen van uw producten, is erg belangrijk om een geschenkverpakking te kopen die een uniek karakter aan uw product zal geven, folies met geschenklinten zijn perfect voor de bloemisten. Om vernieuwende verpakkingen te maken die uw klanten aan u verbinden, kan u gratis deelnemen aan de werkshops verpakking, geven door professionelen. Denk eraan geschenketiketten om uw geschenkverpakking af te werken. Onze site biedt een breed assortiement kadopapieren beschikbaar in verschillende motieven kleuren en formaten. Maak het verschil met een geschenkpapier met dessin en gebruik beter uni lint. RETIF, groothandelaar cadeaupapier voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen met kinderbedrukkingen, voor valentijsdag rode kraftrollen met hartjes en valentijsdagetiketten.

CLOSE
CLOSE