SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Voedselverpakking


Collecties voedselverpakkingen

Meest gevraagd deze week door handelaren

Lintrol standaard goud 7 mm x 500 m
Lintrol standaard goud 7 mm x 500 m
Ref. 2675
• In voorraad
1,89 € Excl BTW
- +
Lintrol standaard melk 7 mm x 500 m
Lintrol standaard melk 7 mm x 500 m
Ref. 2681
• In voorraad
1,89 € Excl BTW
- +
Kleine prijzen Lintrol standaard fuchsia 9,5 mm x 250 m
Lintrol standaard fuchsia 9,5 mm x 250 m
Ref. 53169
• In voorraad
3,29 € Excl BTW
- +
Kleine prijzen Lintrol standaard zwart 9,5 mm x 250 m
Lintrol standaard zwart 9,5 mm x 250 m
Ref. 53889
• In voorraad
3,29 € Excl BTW
- +
Kleine prijzen Lintrol standaard zilver 9,5 mm x 250 m
Lintrol standaard zilver 9,5 mm x 250 m
Ref. 53890
• In voorraad
3,29 € Excl BTW
- +

Snack en voedselverpakkingen voor de voedingssector

Naast een ruime keuze aan tassen en zakjes voor professioneel gebruik, kunt u bij ons terecht voor hoogwaardige take away voedselverpakkingen die speciaal ontworpen zijn voor het verpakken en vervoeren van warme en koude gerechten (afhaalmaaltijden, gebak, brood, sandwiches, kebabs, pannenkoeken, fruit en groenten, kippen...).

Bescherm uw producten tegen contact met lucht met behoud van smaak, aroma en textuur na verloop van tijd. Onze selectie dozen, aluminium bakjes, trays, containers en voedselverpakkingen is perfect voor het beschermen, onderhouden en vervoeren van uw gastronomische producten. Elk bedrijf heeft specifieke technische vereisten. We hebben zorgvuldig de verwachtingen van elk horecaberoep bestudeerd en bieden u voedingsverpakkingen aan die zijn aangepast aan uw activiteit.
Als u een professional bent in de sector, is de belangrijkste functie van take away verpakkingen voor u het beschermen van het product om maximale veiligheid voor uw klanten te garanderen. Dit is belangrijker voor voedselverpakkingen die onderhevig zijn aan gezondheidsrisico's. Vaak moet de verpakking vormen en technische kenmerken hebben die verwijdering mogelijk maken en vergemakkelijken.

Karton, metaal, plastic, elk gekozen materiaal moet goedgekeurd zijn voor contact met voedsel om een goede conservering en optimale duurzaamheid van de producten te garanderen.

Welk voedselverpakkingsmateriaal kiezen?

Het te bevatten product beslist welk materiaal moet worden gebruikt en welk materiaal moet worden vermeden, er moet altijd rekening worden gehouden met de technische beperkingen en specifieke kenmerken ervan. Karton is gevoelig voor vocht, maar houdt eten warm. Kunststof is beter bestand tegen schokken en kou, terwijl metalen verpakkingen, zoals aluminium, sterk zijn maar niet zo gemakkelijk sluiten als plastic verpakkingen.

Onmisbaar voor alle professionals in de voedingssector, de papieren zak wordt bijvoorbeeld in al zijn vormen gebruikt voor brood en wordt de echte bondgenoot van bakkers. Zeer vetbestendig worden boterhamzakjes, hamburgerdozen en kebabzakjes gebruikt door horecaprofessionals voor de verkoop van snacks, fastfood en streetfood.

Samengesteld uit plastic materiaal dat geschikt is voor direct contact met voedsel, voldoet de plastic zak aan de technische vereisten van elke activiteitssector en voor afhaalprofessionals zal de bruikbaarheid van deze zakken perfect aan hun verwachtingen voldoen.

Kies uit elegant kartonnen gebakdozen voor verpakking snoep, pizzadozen, meeneem trays, cellofaan wrap en folie rollen voor de opslag van voedsel, papier voor het bakken of voedsel vetvrij papier om uw verse producten verpakken... Wij bieden ook voorraad papieren zakken voor de bakkerij producten, zakjes voor snoep en chocolade.

Papieren zakken voor gebakjes

Naast specifieke containers voor bedrijven en bedrijven in de food- en cateringsector vind je bij RETIF ook alle essentiële gebruiksartikelen bedoeld voor afhaal, zoals vorken, houten, servetten, glazen en biologisch afbreekbaar papier rietjes.

Als u een banketbakkerij heeft, bieden wij u de keuze uit witte gebaksdozen met of zonder deksel voor het vervoeren van taarten of gebak.
Voor het verpakken van uw salades en fruitsalades of uw gourmetproducten nodigen wij u uit om ons assortiment hermetisch schalen en schalen met deksel, of zwarte sushitrays met transparant luchtdicht deksel, veel gebruikt voor verkoop en afhaal hiervan te ontdekken. Japanse specialiteiten. Ook praktische dozen met handvatten, elegant en gemakkelijk te sluiten.

Doos voor hamburgers

Optioneel heeft u ook de mogelijkheid om hetzelfde product te kopen met kleurrijke en aantrekkelijke designdecoraties.
Al onze producten voldoen aan de Europese regelgeving op het gebied van voedselverpakkingen en kunnen worden gekocht door alle professionals in de sector, waarbij ze direct profiteren van de beste groothandelsprijzen. Op verzoek kunnen we documentatie verstrekken voor elk item dat in onze winkel wordt verkocht.

De grote opslagcapaciteit van ons magazijn stelt ons in staat om grote hoeveelheden klaar te hebben om te voldoen aan alle behoeften van bedrijven, restaurants, bars, winkels, supermarkten... om mee te nemen of voor consumptie ter plaatse. Retif is een van de drukste en goedkoopste online voedselverpakkingswinkels, het stelt u in staat om altijd de beste kwaliteit te bieden en bespaart op elke aankoop.

Voor inpakken en verpakken van non-food artikelen en voor verzendingen biedt RETIF een breed assortiment aan artikelen tegen zeer voordelige prijzen zoals:

  • Verzenddozen
  • Brievenbusdozen en verzendzakken
  • Inpakpapier en opvulmateriaal
  • Papieren en plastic zakken en enveloppen

En duidelijk al het benodigde vulmateriaal ter bescherming tijdens transport en een uitgebreide catalogus met accessoires voor inpakzakjes en geschenkmanden.

Verpakking voor voeding

RETIF is de partner voor professionelen in de voedingssector, tot uw dienst! 4 engagementen om u beter van dienst te zijn!
Een eenvoudige en duidelijke website, ingedeeld per beroep zodat u makkelijk uw producten vindt die beantwoorden aan uw vraag.
Een breed aanbod BIO, die verpakkingen bieden en gezonde bescherming en natuurlijke bescherming voor uw voedingsproducten.
Onze verkopers staan tot uw dienst! U kunt ze bereiken van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u
Een winkel binnen uw regio, 7 winkels staan totot uw dienst in België en Luxembourg.

Verpakking BIO afbreekbaar

Om milieu bewust verantwoordelijk te evolueren, zet RETIF samen met u tendens voort. Ontdek ons assortiment duurzame verpakkingen. De plastic verpakkingen en disposables worden steeds vaker vervangen door producten van hernieuwbare en composteerbare materialen, dus duurzame en plantaardige materialen. Snackverpakkingenen servies zijn vooral van karton en suikerriet gemaakt, terwijl het bestek eerder geproduceerd wordt van transparant C-PLA (Cristallised Poly Lactic Acid) en hout. Deze verpakkingen bieden een ideale bescherming voor uw voedingswaren, natuurlijk en gezond. Via deze tendens willen we klaar en duidelijk ons respect voor het milieu uitdrukken ten aanzien van onze klanten. Succes boeken, doen we samen strevend naar een duurzame wereld.

CLOSE
CLOSE