SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Kledinghangers & kledingrekken

Meest gevraagd deze week door handelaren

Sjaalhanger plastic zwart 10cm - per 10
Sjaalhanger plastic zwart 10cm - per 10
Ref. /8010000
• In voorraad
4,99 € Excl BTW
- +
Maataanduider maat XXL wit zwart - per 10
Maataanduider maat XXL wit zwart - per 10
Ref. 47072
• In voorraad
4,69 € Excl BTW
- +
Maataanduider maat XL wit zwart - per 10
Maataanduider maat XL wit zwart - per 10
Ref. 47073
• In voorraad
4,69 € Excl BTW
- +
Maataanduider maat L - per 10
Maataanduider maat L - per 10
Ref. 47074
• In voorraad
4,69 € Excl BTW
- +
Maataanduider Maat M - per 10
Maataanduider Maat M - per 10
Ref. 47075
• In voorraad
4,69 € Excl BTW
- +

Professionele kledingrekken stoomontkreukers en textieltoebehoren

Als uw bedrijf in RETIF op de textielsector is gericht, vindt u alles wat u nodig hebt. Ontdek ons brede assortiment hangers, hangers, spiegels en allerlei accessoires zoals stoom-strijkmachien, naalden, antisliphangers, houten hangers of metalen hangers, evenals kleerhangers met inkepingen, kapstokken voor toonbanken en hangers met broeklat. Heeft u een kledingzaak dan kunnen wij u een ruim gamma aanbieden om uw producten optimaal te presenteren. Ontdek ons enorme aanbod aan lager: rekken .Veel soorten kleerhangers zijn ook beschikbaar: houten, metalen of plastic kleerhangers, tot zelfs kleerhangers voor ondergoed. Om uw klanten te helpen bij de geschikte aankoop, kan u bij ons ook passpiegels vinden en schoenen rekken vinden.

Waarom kledingrekken en hanger kopen bij RETIF?

Want bij Retif vind je een grote diversiteit aan hangers en speciale hangers voor textielwinkels en bedrijven zoals stomerijen, strijkwinkels, kleermakers. Onze collectie omvat alle soorten stijlen voor alle soorten behoeften en voor alle bedrijven.

We hebben ook hangers voor kledingwinkels van verschillende groottes, zowel voor kleine bedrijven of ontwerpstudio's, als voor warenhuizen. Ons doel is om aan de brede vraag van de textielsector te voldoen en onze klanten tevreden te stellen. We werken elke dag om het beste product aan te bieden dat geschikt is voor alle behoeften. Ook vindt u er kleedkamers, kleedkamergordijnen en andere accessoires voor de kledingindustrie zoals kledingstomers, maataanduiders, spelden, enz.

Kledingrekken voor kledingwinkels

Gemaakt van staal of hout, vergemakkelijken ze het transport en de presentatie van kleding zonder ze te beschadigen. Onze kledingrekken zijn geschikt voor alle soorten winkels, dankzij onze grote verscheidenheid en functionaliteit.

Voor een complete inrichting van uw kledingwinkel bieden wij ons assortiment rekken, hangers en kleedkamers om uit de uitgebreide catalogus met artikelen te kiezen waarmee u uw collecties beter kunt weergeven, uw ruimte kunt optimaliseren en het werk kunt vergemakkelijken voor een maximaal opbrengst. In dit gedeelte van onze webshop biedt Retif u de online verkoop van:

  • Kledingrekken met rechte armen in metaal of hout. U vindt vaste modellen, met of zonder wielen van verschillende afmetingen. 
  • Modulaire kledingrekken: ze bieden een geweldige service aan winkels omdat ze dubbele planken of stangen hebben om de ruimte in de winkel optimaal te benutten. 
  • Vouwrekken: ze zijn zo praktisch en veelzijdig dat ze in elke ruimte kunnen worden opgeborgen, in transportwagens, magazijnen, kasten, enz.
  • Ronde kledingrekken: ideaal voor stomerijen en magazijnen. Ideaal voor het uitstallen van modeaccessoires in het midden van je winkel.
  • Kledingrekken met armen: voor handelaren die hun ruimte optimaal moeten benutten om meerdere items van hetzelfde type weer te geven.

Welk type hanger kiezen?

De beste manier om je kleding in de winkel zo te presenteren dat ze goed zichtbaar en gemakkelijk bereikbaar zijn, is door onze hangers te gebruiken voor broeken, rokken, jassen, overhemden en allerlei soorten kleding. U zult onze producten van de hoogste kwaliteit ontdekken met een grote verscheidenheid en verschillende afwerkingen:

  • Plastic kledinghanger. Dit type hanger is licht, flexibel en sterk. We hebben ze met inkepingen, met stang, antislip en met clips. Ze vertegenwoordigen een economische oplossing terwijl ze een hoge esthetische uitstraling garanderen.
  • Metalen kledinghanger. Het ontwerp van dit type hangers is echt aantrekkelijk. We hebben hangers met pinnen, rond, voor kindermaten, met individuele stang en haken.
  • Houten kledinghanger: onze modellen zijn echt verfijnd, met verschillende kleuren hout, veel gebruikt in confectiekleding en haute couture kledingwinkels, kleermakers en in het algemeen in alle commerciële sectoren die een bepaalde standaard van presentatie vereisen.
  • Antislip kledinghanger. Dit type winkelhanger is lichtgewicht, maar zeer duurzaam. Ze zorgen ervoor dat de kleding niet valt of kreukt.

Ontdek bij Retif al onze verschillende hangers voor winkels, maar ook de textielaccessoires, zoals telescopische afneemhaken of de onze kledinghoezen te combineren met rekken voor hangers om kleding te vervoeren, te beschermen en uit te stallen op markten, beurzen en showrooms.

En tot slot alle bijkomende elementen die nodig zijn voor een activiteit in de textielsector zoals paskamers, spiegels, maataanduiders en steamers.

Vergeet niet om naast de rekken te bestellen tegen groothandelsprijzen en alle essentiële apparatuur voor te bereiden om uw collecties en modeaccessoires het beste te presenteren.

Om de presentatie van kleding compleet te maken, heeft een kledingwinkel absoluut nodig mannequin en bustes om prachtige etalages te maken en de kledingcollecties te laten zien. Deze artikelen zijn ook altijd beschikbaar op onze website tegen lage prijzen en we hebben grote hoeveelheden direct beschikbaar indien nodig."

CLOSE
CLOSE