SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Inrichting wanden

Meest gevraagd deze week door handelaren

Haak enkel chroom 10cm
Haak enkel chroom 10cm
Ref. /100134
• In voorraad
1,39 € Excl BTW
- +
Haak enkel chroom 15cm
Haak enkel chroom 15cm
Ref. /100135
• In voorraad
1,59 € Excl BTW
- +
Haak enkel chroom 30cm
Haak enkel chroom 30cm
Ref. /100138
• In voorraad
1,99 € Excl BTW
- +
Affichehouder A4 horizontaal TBV lamellenwand
Affichehouder A4 horizontaal TBV lamellenwand
Ref. 13709
• In voorraad
11,99 € Excl BTW
- +
Affichehouder A6 verticaal TBV lamellenwand
Affichehouder A6 verticaal TBV lamellenwand
Ref. 40593
• In voorraad
4,19 € Excl BTW
- +

Lamellenwanden speciaal voor winkelinrichting

Panelen op maat: het antwoord op al uw specifieke behoeften, mat of gelakt, 5 groefsoorten om rekken in uw winkel te creëren. Ze kunnen gecoördineerd worden met onze meubels voor winkels: toonbanken, meubels, vitrinekasten. Compatibel met vele presentatiedragers: kledingrekken, legborden, haken, armen en specifieke ondersteuningen voor petten, brillen, telefoons, dvd's,... Onze lamellenwanden zijn ideaal voor de inrichting van uw handel.

Lamellenwanden en accessoires voor de presentatie van artikelen

Wij bieden u een ruime keuze aan lamellen of gladde paneelsystemen, met een matte of gelakte afwerking, om de wanden van uw winkel te verfraaien en uw display/verkoopruimte te optimaliseren.

Versier uw winkelwanden met displaysteunen die compatibel zijn met de paneelrails: 

 • Blisterhaken (dubbel of enkel),
 • Etikethouders,
 • Houten, glazen of transparante plexiglas legborden,
 • Displaystandaards voor schoenen, brillen, hoeden, ballonnen, cd's, boeken, catalogen, enz. 

Vitrinekasten, middenunit en lamellenwanden voor winkelinrichting, mat of gelakt, zijn enkele van de populairste gegroefde meubeloplossingen voor detailhandelaars om efficiënte rekken in winkels te creëren.

Presentatiesystemen met lamellenwand en displaystandaards

Wij bieden een breed assortiment producten voor alle budgetten, waaronder Alias wanden, lamellen middenunit , lamellenwanden, paneelsystemen, enz.

Met onze panelen kunt u uw winkelwanden vormgeven en tegelijkertijd optimaal inrichten om de verkoop te optimaliseren. In coördinatie met onze winkelinrichtingen, etalages en toonbanken zijn de slatwall panelen compatibel met een breed aanbod aan aluminium insteekprofielen in verschillende kleuren en talrijke accessoires voor het ophangen van elk type display.

De voordelen van de muren van u winkel in te richten

 • Onze voordelige gegroefde meubelen zijn een zeer functionele oplossing om uw winkel goedkoop en met de hoogste kwaliteit in te richten.
 • De MDF-houten wanden worden gebruikt om de wanden te bedekken, terwijl het product optimaal zichtbaar is en veel ruimte wordt bespaard. Dit type winkelinrichting voor kleding, levensmiddelen, elektronica, enz. biedt een grote modulariteit en functionaliteit in elke winkelomgeving, van de kleinste winkel tot de grootste winkelketen.
 • Ze zijn gemakkelijk te monteren (instructies zijn beschikbaar op de website), verfraaien de muren van de winkel op een esthetische manier door eventuele pleister- of verfgebreken te bedekken en zijn gemakkelijk schoon te maken.
 • Een ander voordeel is het grote aantal accessoires dat verkrijgbaar is en dat gemakkelijk kan worden aangepast aan de behoeften van elke winkel: van haken voor het ophangen van blisterverpakkingen via houders, houten of glazen legborden tot diverse plexiglas display-elementen zoals folderhouders of displays voor hangers.
 • Gemakkelijk schoon te maken. Het gekleurde gemelamineerde oppervlak kan snel worden gereinigd met een vochtige doek. Zodra het vuil en de vingerafdrukken op de muren zijn verdwenen, zal alles glimmen als op de dag dat het werd geopend.
 • Nooit uit de mode. De ingetogen stijl en het tijdloze ontwerp zorgen ervoor dat uw inrichting altijd actueel blijft.
 • Slatwall-, middenunit- of ronde middenunit lamellenwand worden aanbevolen voor alle soorten winkels, waaronder drogisterijen, textiel-, huishoudelijke artikelen-, geschenk-, elektronica- of schoenenwinkels, maar ze worden vaak gebruikt op beurzen en monstertentoonstellingen om stands in te richten vanwege hun montagegemak (er zijn slechts enkele schroeven nodig om ze te bevestigen of te monteren) 

Als optie kan een glad paneel worden ingevoegd tussen een lamellenwand en een ander om een esthetische "onderbreking" te creëren. Daarop kunt u bijvoorbeeld spiegels of reclameposters bevestigen of zelfs rekken om rekken met meerdere niveaus te creëren.

RETIF is een toonaangevende aanbieder van innovatieve inrichtingsoplossingen voor winkels en kan dankzij zijn tientallen jaren ervaring en commerciële capaciteit producten en apparatuur bieden tegen onverslaanbare prijzen. U hebt de volledige zekerheid om online een product te kopen dat is aangepast aan uw weergave- en verkoopbehoeften om uw inkomsten te verbeteren en te optimaliseren. 

Deze wanden zijn van fundamenteel belang voor het creëren van een aangename en goed georganiseerde omgeving, met als doel de producten die worden verkocht beter te presenteren en zo uw omzet te verhogen. Rekken met lamellenwanden en accessoires voor het uitstallen van de te koop aangeboden artikelen helpen het bezoek aan uw winkel tot een unieke ervaring voor uw klanten te maken.

Lamellenwandensystemen en accessoires: laat u adviseren door Retif

We hebben jarenlange ervaring met het leveren van specifieke inrichtingselementen voor alle soorten winkels en we weten hoe we handelaren moeten adviseren over alle materialen en apparatuur die nodig zijn om exclusieve omgevingen in te richten en de verkoop te bevorderen. Onze adviseurs staan tot uw beschikking om u te helpen bij uw keuze, tijdens en na uw aankoop.

CLOSE
CLOSE