SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Decoratie

Meest gevraagd deze week door handelaren

Pluimen marabout 6g ivoorkleurige
Pluimen marabout 6g ivoorkleurige
Ref. /9264
• In voorraad
3,99 € Excl BTW
- +
Slinger multicolor fantasie 22 vlaggetjes 10m
Slinger multicolor fantasie 22 vlaggetjes 10m
Ref. 4046
• In voorraad
11,29 € Excl BTW
- +
Geschenketiket Plaisir d'offrir zwart op kraft (FR) - per 500
Geschenketiket Plaisir d'offrir zwart op kraft (FR) - per 500
Ref. 57109
• In voorraad
9,89 € Excl BTW
- +
Stengel witte margrieten L65cm
Stengel witte margrieten L65cm
Ref. 601992
• In voorraad
4,99 € Excl BTW
- +
Waaier geel Ø30cm
Waaier geel Ø30cm
Ref. 602732
• In voorraad
4,49 € Excl BTW
- +

Etalage decoratie voor winkels, accessoires en decoratie-meubilair

Haal het meeste uit uw etalage decoratie met behulp van onze seizoen decoratie producten, stickers en elektrische slingers om het ritme van de kalender gebeurtenissen te volgen. Met decoratief meubilair, professioneel winkelmeubilair, bloemen, planten en kunstbomen maakt u van uw winkelinterieur een aantrekkelijke omgeving waar klanten welkom zijn.

Geef uw producten een extra boost met winkeldecoratie

De decoratie van uw verkooppunt moet vooral uw producten in de kijker zetten. Zij staat ten dienste van hen en mag deze niet verdringen of overheersen. Het is de juwelendoos. Het moet ook in overeenstemming zijn met uw inrichting en daarmee harmoniëren. Het is dus heel belangrijk om de decoratie van uw etalage te verzorgen. Het is wat de aandacht van de voorbijgangers op straat zal trekken.

Voor een effectieve etalage plaatst u uw producten in het gezichtsveld van voorbijgangers en speelt u met de hoogte en diepte van uw etalage. Door decoratief meubilair te gebruiken dat is aangepast aan etalages, zoals gekleurde stapelkubussen, kunt u dynamische settings creëren die de aandacht trekken en uw producten direct zichtbaar maken!

Maak van uw winkel een aangename en aantrekkelijke plaats! Wij bieden u een hele reeks producten voor de decoratie van uw verkooppunt. Specifieke decoraties voor elk seizoen of elke feestdag (kerstversiering, Valentijnsdag, Pasen, Halloween...), decoratieve meubels of kunstbloemen en -bomen. Ontdek onze complete etalages volgens het thema van uw winkel en de sfeer die u wenst: charmante sfeer, moderne sfeer, elders of natuur.

Onze experts reizen de hele wereld af op zoek naar producten met een hoge toegevoegde waarde. Maak uw meubels compleet met de decoratie van de beperkte serie en bevestig de URBAN-trend geïnspireerd op industrieel en functioneel design.

Lente decoratie: De lente toont zijn warmste kleuren, die terug te vinden zijn in de lijnen en natuurlijke materialen. Een exotische toets en oker- en pasteltinten zorgen voor een ontspannen en harmonieuze sfeer, waardoor u kunt genieten van een aangename lentedag. Zomerdecoratie: In de zomer vinden we tijd voor vrijetijdsbesteding. Speel in op de sensaties die de verkoop stimuleren. Bij RETIF bieden wij u originele decoraties die tijdloos en verfrissend zijn.

Creëer de magie van Kerstmis in uw etalage

Kerstversiering is essentieel om de verkoop in deze tijd van het jaar te verhogen. Versier de etalages met slingers, kerstbomen met kerstballen en andere kerstverlichting.

Maak van decoratie een hoogtepunt in uw winkel! Heeft u de ideale locatie voor uw bedrijf gevonden? U heeft productideeën gevonden om de winkel van uw dromen te openen? U hebt de nodige vierkante meters, de oppervlakte, het verkeer, het verzorgingsgebied geanalyseerd en u begint eindelijk de eerste leveringen te ontvangen. U hebt alleen nog de etalage-accessoires nodig om uw presentatie te verbeteren en u bent bijna klaar voor de langverwachte opening.

Alles wat u nu nog nodig heeft zijn winkel en etalagedecoratie accessoires

Om de ogen van voorbijgangers te trekken, klanten te lokken en zich met originaliteit van de concurrentie te onderscheiden, moet uw verkoopruimte emoties opwekken bij de bezoekers, klanten komen graag binnen en bezoeken die winkels met een verzorgde en aantrekkelijke omgeving, uw producten en uw merkimago worden versterkt en werken in een verfijnde omgeving zal uw werknemers nog meer motiveren.

Door uw winkel sfeervol en optimaal in te richten, geeft u uw bedrijfsruimte een unieke persoonlijkheid! Wij bieden u specifieke winkel- en etalagedecoratie voor elk seizoen en voor de belangrijkste feestdagen (kerstdecoratie, Valentijnsdag, moederdag...), decoratief meubilair en kunstbloemen en -bomen.

Stel uw vitrines samen en verbouw uw winkel met kleine details die uw persoonlijkheid versterken.

Welke decoratie moet ik kiezen voor mijn winkel?

Deze vraag wordt vaak gesteld omdat een winkel als een levend organisme is en als zodanig zichzelf moet vernieuwen, moet handelen en zich moet aanpassen aan veranderingen. Uw bedrijf goed inrichten kan een moeilijke stap zijn, vooral als u een bedrijf begint of te weinig ideeën hebt. Het inrichten van een bedrijf vereist de juiste tips en producten om uw bedrijf succesvol te optimaliseren. Denk aan kleuren en vormen, maar ook aan de seizoenen, en wees niet bang om het ongewone aan te durven wanneer bijvoorbeeld etalages worden geplaatst, die het visitekaartje van een winkelier zijn. Vergeet niet dat een voorbijganger de kwaliteit van een winkel in enkele seconden beoordeelt aan de hand van het uiterlijk, de originaliteit en de verzorging van de vitrines.

Gebruik onze inrichtingsaccessoires en vitrines om uw producten te presenteren met behoud van de stijl en het design van de winkelinrichting. Kies onze producten voor seizoensdecoraties, door middel van verlichte decoraties, om het ontwerp van uw tentoonstellingen te vernieuwen volgens de feestdagen en de collecties die te koop zijn.

Decoratie voor ieder seizoen !

De seizoenswisseling is het juiste moment om de winkel te vernieuwen en de verkoop te verhogen. Retif biedt een breed aanbod aan groothandel kerstdecoraties, paasdecoraties, decoratieve elementen en thematische artikelen voor elke periode van het jaar. Om speciale etalages te creëren of uw winkelruimtes te verfraaien, kunt u kiezen voor bomen, takken, kunstbloemen en -planten, thematische elementen en kunstgras of sneeuwmatten: zo creëert u een positieve sfeer voor het shoppen in uw winkel.

Bij het kiezen van accessoires voor etalages tijdens Kerstmis, of in de lente met Pasen, met de aankomst van het warme weer of in de winter, is het belangrijk ervoor te zorgen dat elk gebruikt element goed past in de buitenomgeving... maar altijd met een kleine aanlooptijd (een paar of drie weken) en de mooiste kenmerken versterkt. Een herfstdecoratie met droge bladeren, twijgen en romantische kleuren zal voorbijgangers eraan herinneren dat het tijd is om hun garderobe klaar te maken voor de seizoenswisseling. Met al onze decoratieve accessoires kunt u op elk moment van het jaar het winkelen aanmoedigen.

Het belang van de kerstperiode, de dagen voorafgaand aan Valentijnsdag of Pasen, maar ook de solden mogen nooit vergeten worden. Dit zijn allemaal speciale gelegenheden die de juiste winkeldecoratie verdienen en nodig hebben om u te helpen beter en meer te verkopen.

Ideeën voor het inrichten van een winkel met RETIF

Met Retif straalt uw winkel de vitaliteit van de lente, de vreugde van de zomer, de romantiek van de herfst en de warmte van Kerstmis uit en met uw scenografie draagt u bij tot een aangenamere en leukere wandeling van uw klanten.

CLOSE
CLOSE