SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

 

WIE ZIJN WIJ


RETIF is Europees marktleider voor professionele winkeluitrusting

Een ervaren bedrijf met een sterke aanwezigheid

Opgericht in 1962 met de eerste winkel in Le Mans, ontwikkelde RETIF zich tot de Europese leider op de markt van inrichting en uitrusting voor professionelen.


Er zijn volgende europese inplantingen:

10 productengamma’s voor de referenties van duizenden artikels:


Wij bezitten een aanbod voor professionelen (ondernemingen, handelaars, verenigingen en zelfstandigen) die alle producten noodzakelijk voor hun inrichting en goed functioneren omvat. Retif biedt voor elk type product een praktische oplossing die past bij het goed functioneren van uw bedrijf. Een unieke plek om voor al uw problemen de juiste oplossing te vinden met een optimale prijs / kwaliteit verhouding. Retif is de online winkel waar u alles vindt wat u nodig heeft voor uw verkooppunt en kantoor. Wij bieden professionals (bedrijven, handelaars, ambachtslieden, retailers, etc.) 50 jaar ervaring op het gebied van installatie, decoratie en levering van materialen.

  • Winkelinrichting: De hoofdactiviteit van het bedrijf, met veel oplossingen tegen de beste prijs online om uw winkel, showroom, vitrine ... in te richten om decoratieve presentaties te optimaliseren, om uw objecten tentoon te stellen met etalagepoppen, planken, kapstokken ... maar ook kassa's en balies, bureaus, fauteuils, etc. voor de winkel en het kantoor. Onze beste advertenties zijn de duizenden klanten in België en Europa die elke dag hun vertrouwen in ons hernieuwen en de ideeën die we aanbieden vanaf het begin van hun activiteit toepassen om hun verkoop te verbeteren.
  • Signalisatie en etikettering: eveneens als alle toestellen voor het markeren en identificeren van producten.
  • Voorraad en transport : Bij RETIF vind je een compleet assortiment armaturen (spots, wandlampen, straatlantaarns, leds, etc.) en een ruime keuze aan geschikte lampen (halogeen, energiebesparing, ontlading, metaalhalide, gloeilamp ... ), maar ook elektrische slingers. In de sectie bieden we ook ventilatoren, trolleys en andere apparatuur voor magazijnbeheer en optimalisatie.
  • Kassa en veiligheid: dit commerciële gedeelte bevat elementen van oriëntatie (barrières, enz.), Veiligheid (brandblussers, kluizen, enz.), Bewaking (spiegels, valsgelddetectoren, alarmen, bewaking op afstand) en veiligheidsartikelen. Verbruiksgoederen zoals valsgeld detectie pennen en thermische papierrollen.
  • Decoratie : Ons team van ontwerpers, aankleders en decoratieprofessionals selecteert en presenteert een compleet assortiment permanente of thematische apparaten (Kerstmis, Valentijnsdag, Pasen, lente, herfst, ...) die elk seizoen vernieuwd worden om je te ondersteunen bij je ontwikkeling. Hoe maak je een originele showcase? Hoe richt je een kleding- of accessoirewinkel het beste in? Hoe de verkoop van voedingsmiddelen optimaliseren? RETIF beantwoordt al deze vragen met tientallen jaren ervaring opgedaan in contact met retailers en een knowhow die het onderscheidt en het tot een uniek bedrijf in zijn soort maakt dankzij een uitgebreide catalogus van decoratieproducten tegen de beste prijs / kwaliteitverhouding.
  • Verpakking: Dit deel van onze online winkel bevat alle essentiële referenties zoals cadeaupapier, industrieel inpakpapier en tassen, maar ook alles wat je nodig hebt om je producten in te pakken en te verzenden (dozen, beschermingen ...)
  • Voedingeverpakking : wat is de beste manier om een ​​voedingsproduct te verpakken? Op onze site vind je het antwoord dankzij een reeks wegwerpproducten aangepast aan de horeca (inclusief take-out) of het evenementen. Van zakjes tot potten voor sauzen en salades, van dozen voor hamburgers tot die voor sushi ... we hebben grote hoeveelheden op voorraad tegen groothandelsprijzen.
  • De categorie Kantoorbenodigdheden omvat alle kantoorartikelen en managementartikelen die door alle bedrijven worden gebruikt. Heeft u ducttape nodig? Bent u op zoek naar een nietmachine of papier voor uw printer? Weet u niet waar u documentenbakken, ducttape of een posterhouder kunt kopen? U bent bij ons aan het goede adres en ook online vindt u de beste prijs. In dezelfde sectie bieden we ook een keuze uit bureaustoelen en fauteuils, manden en schoolborden.
  • Evenementen en onderhoud konden niet ontbreken in onze winkel om de efficiëntie van uw bedrijf te garanderen met producten van de hoogste kwaliteit. Ze maken deel uit van dit immense wereldwijde aanbod bedoeld voor alle professionele sectoren en worden aangevuld met een uitgebreid assortiment artikelen bedoeld voor de bescherming van persoonlijke hygiëne (maskers, hydroalcoholische gels, plexi schermen ...).
  • Op de site vindt u ook voorbeelden van kant-en-klare winkelconcepten tegen onverslaanbare prijzen om uw bedrijf onmiddellijk en op de best mogelijke manier te starten. Volg ons inrichtingsadvies en afhankelijk van de beschikbare oppervlakte optimaliseert u uw investering met een minimum aan inspanning. Maak uw keuze uit onze catalogus van "kant-en-klare winkels" en ontvang direct een pakket met alle inrichtings- en decoratie-elementen en binnen enkele dagen opent u een prachtige winkel klaar om klanten te ontvangen.

Ontdek alle producten ›

CLOSE
CLOSE