SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Verpakking

Meest gevraagd deze week door handelaren

Pluimen marabout 6g bordeaux
Pluimen marabout 6g bordeaux
Ref. /10086
• In voorraad
3,99 € Excl BTW
- +
Lintrol standaard blauw 7 mm x 500 m
Lintrol standaard blauw 7 mm x 500 m
Ref. 2666
• In voorraad
1,89 € Excl BTW
- +
Kleine prijzen Lintrol standaard wit 7 mm x 500 m
Lintrol standaard wit 7 mm x 500 m
Ref. 2676
• In voorraad
1,89 € Excl BTW
- +
Kleine prijzen Lintrol standaard geel 7 mm x 500 m
Lintrol standaard geel 7 mm x 500 m
Ref. 51144
• In voorraad
1,89 € Excl BTW
- +
Krullint Starmetal mat anijs groen in 5 mm x 250M
Krullint Starmetal mat anijs groen in 5 mm x 250M
Ref. 57183
• In voorraad
3,49 € Excl BTW
- +

De oplossing om uw verpakking te realiseren

RETIF de professionele verpakking groothandel biedt een ruime keuze oplossingen voor uw winkel. Kies een personaliseer uw krafttassen en luxetassen voor een uniek verkooppunt. Pak uw uw artikelen met kraftrollen cadeaupapier en doorzichtige folie. Geeft meerwaarde met lint, strikken, rafia en geschenkettikketen. Ontdek ook dozen & koffertjes voor flessen: geef waarde aan uw flessen met elegante geschenkverpakkingen, resistent en snel verpakt. Maak een selectie uit ons gamma verpakking, gaande van tassen, inpakpapier, verpakking van levensmiddelen tot industriële verpakking. Voor uw restaurant of snack bieden wij taart- en pizzadozen aan. Ontdek ook de lijmen, dozen of rekfolie voor industriële verpakkingen. In ons tassen gamma zitten geacoate tassen, kraft of plastic tassen.

Verpakkingen voor uw winkel

RETIF is dé groothandelaar tassen voor uw handel. Beschermen, verfraaien... Een belankgrijk werktuig om onze klanten tevreden te stellen!

Goedkope draagtassen voor uw handel

De keuze is aan u krafttassen met platte handvatten met een goede stevigheid in kleur verkrijgbaar in 4 formaten. Krafttassen met platte handvatten bruin of wit in 7 formaten naar keuze. Voor meer elegantie kies voor gedraaide handvatten gestreepte of glade kraft verkrijgbaar in wit of bruin in 11 formaten. De krafttassen met gedraaide handvatten zijn verkrijgbaar in 8 formaten en 11 kleuren. De gestreepte kraft is een papiersoort die licht doorlatend is en verticale strepen vertoond. Meet een betere bescherming tegen het scheuren.

De luxetassen met een koordhandvat in een matte afwerking zijn verkrijbaar in 5 formaten en kleuren. De luxetassen met een glossy afwerking zijn verkrijgbaar in 5 kleuren en 10 formaten. Voor een geslagde verpakking, maak gebruik van een vel zijdepapier voor een luxe uitstraling.

Onze venstertassen zijn ideaal voor parfumflesjes en schoonheidsproducten te verpakking. De papieren tas met een venster is gemaakt van 175g papier een is ook voorzien van een koordhandvat of een gedraaide handvat.

Ontdek onze plastiek tassen met soepele handvatten, uitgesneden handvatten en breteltassen. Deze draagtassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en motieven.

Kies voor herbruikbare bedrukte tassen in geweven polypropyleen, organisch katoen en in jute. Met grote inhoud om grote producten te transporteren altijd berbruikbaar comfortabele soepele handvatten bij gebruik.

Bekijk ons ruim aanbod verpakking wijnhandel. Maak een elegante geschenkverpakking met ons aanbod flestassen, flesdozen en fleskokers speciaal voor wijn, olie en sterkedranken.

Verpakking cadeaupapier

Onze creatieve cadeaupapier voor alle gelegenheden en onze polyprofolies zijn nergens anders te vinden. Deze zijn ideaal voor het maken van professionele cadeau's. Vergeet niet de lintrollen en afrollers die u kan helpen efficiënter te worden als u veel klanten in uw winkel hebt.

Verpakking accessoires

Personaliseer uw geschenkjes met verpakking accessoires. Ontdek ons ruim aanbod raffia en lint verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren die passen met onze kadopapieren. Kies voor geschenketiketten en kaartjes om een persoonlijke toets te geven op uw geschenken. Verderop bieden wij ook een zelfklevende strikken en sterren voor een betere presentatie van uw cadeauverpakkingen.

Webshop verpakkingen en bescherming

Goede beschermde producten bij het verzenden garanderen een betere klantentevredenheid. Het is belangrijk uw producten goed te beschermen tegen eventuele schokken tijdens het transport om bij de ontvangst uw klanten tevreden te stellen. Kies de steunen in functie van het type te versturen product.

Zware objecten: opteer voor bruin kraft papier en gegolfd karton, lichte objecten: opteer voor piepschuim vlokken, alle type objecten, en meer specifiek breekbare objecten, klein of plaats innemend: opteer voor luchtkussenfolie, opjecten die gevoelig zijn voor krassen: kies voor mousse follie.

CLOSE
CLOSE