SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Voedingsdozen

Meest gevraagd deze week door handelaren

Cateringdoos karton gegolfed nano micro naturel The Pack 22,5x17x8,5cm - per 50
Cateringdoos karton gegolfed nano micro naturel The Pack 22,5x17x8,5cm - per 50
Ref. 38472
• In voorraad
13,99 € Excl BTW
- +
Amerikaanse doos The Pack golfkarton nano micro 780 ml 11,3x9x6,3cm - per 50
Amerikaanse doos The Pack golfkarton nano micro 780 ml 11,3x9x6,3cm - per 50
Ref. 500089
• In voorraad
10,49 € Excl BTW
- +
Witte doos voor traiteurschotels 19 x 28 cm per 25
Witte doos voor traiteurschotels 19 x 28 cm per 25
Ref. 54276
• In voorraad
11,99 € Excl BTW
- +
Kartonnen macarons verpakking met venster - zwart - per 50 stuks
Kartonnen macarons verpakking met venster - zwart - per 50 stuks
Ref. 55782
• In voorraad
34,99 € Excl BTW
- +
Kartonnen driehoek snack box met venster - bruine/wit - per 50 stuks
Kartonnen driehoek snack box met venster - bruine/wit - per 50 stuks
Ref. 55801
• In voorraad
17,99 € Excl BTW
- +

Leverancier van voedingsdozen voor professionele verpakkingen.

Bent u een bakker, een banketbakker of een fastfood- en afhaalbedrijf? Ontdek onze selectie ronde en rechthoekige voedingsdozen om al uw afhaalmaaltijden op te slaan, te beschermen en te transporteren. Kies onze verpakkingen voor warme snacks (pizzadozen, hamburgerdozen of maaltijddozen) of verpakkingen voor zoete producten (gebaksdozen en -dozen, ballotins, taartdozen, bitterkoekjes, cupcakes).

Laat u verleiden door ons ruime assortiment voedselschalen en lunchboxen, ideaal om uw voedsel in te bewaren, uw dagelijks leven gemakkelijker te maken en uw voedsel te voorzien van een echte esthetische en resistente voedselverpakking.

Voedingsdozen voor professionelen

Duurzame voedingsdozen voor transport en mee te nemen

Welke voedseldozen kiezen? Ontdek de nieuwste RETIF-voedselverpakkingen. Bakkerijen, banketbakkerijen, foodtrucks... RETIF biedt een ruime keuze aan voedseldozen voor fastfood- en afhaalbedrijven. Pizza- en hamburgerdozen, kartonnen of kraftdozen, maaltijddozen met of zonder venster of gebaksdozen en -kisten... Ontdek al onze duurzame voedseldozen die zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, van de meest voorkomende tot de meest specifieke.

Milieuvriendelijke en duurzame voedingsdozen 

Bent u op zoek naar ecologische voedseldozen? Biedt RETIF nieuwe milieuvriendelijke oplossingen in karton of kraftpapier en recycleerbaar, om aan al uw behoeften te voldoen. Praktisch en economisch, neem nu het ecologische gebaar over. Ronde of rechthoekige voedingsdozen voor warme snacks (maaltijddozen, hamburgerdozen), maar ook verpakkingen voor zoete producten (gebaksdozen en -doosjes, ballotins, taartdozen, enz.), u zult keuze te over hebben.

Transparante voedingsdozen voor uw gastronomische recepten

Om uw producten in aantrekkelijke dozen te presenteren en te vervoeren, kiest u voor onze snoepgoeddozen, maar ook voor onze transparante koffers om nog meer originaliteit te creëren. Er gaat niets boven het tonen van je zoete culinaire bereidingen. RETIF beveelt ook zijn kraft vensterdozen aan, die nuttig zijn voor snacking en voor de promotie van snoepgoed en gebak. Een doeltreffend alternatief om uw verschil en uw knowhow te benadrukken.

Voedingsdozen met deksels voor veilig transport

Bent u op zoek naar veilige voedingsdozen voor transport? RETIF biedt u zijn hermetisch gesloten voedingsdozen met deksel voor het transport van uw voedingsproducten om mee te nemen. Ontdek ook al onze hermetische voedingsdozen en voedingsschalen met deksel, stapelbaar en geschikt voor de microgolfoven, die de veiligheid van uw culinaire bereidingen garanderen tot bij de klant.

Al uw benodigdheden voor de beste prijs

Voor kleine budgetten kunt u profiteren van ons ruime assortiment goedkope plastic of kartonnen voedingsdozen om uw pizza's, hamburgers, snoepgoed en chocolade op te slaan, te verpakken en te vervoeren. Ontdek ook onze goedkope gebaksdozen en lunchboxen, goedkope gebaksdozen en boxen, kraft, kartonnen of plastic lunchboxen, macaron- en cupcakedozen, pizza- en hamburgerdozen, enz.

Gepersonaliseerde etiketten om uw merkimago over te brengen.

Om u te onderscheiden van de concurrentie kunt u bij RETIF gepersonaliseerde zelfklevende etiketten maken voor op uw voedingsdozen, en dat allemaal tegen een zeer betaalbare prijs. Een originele oplossing om uw verpakking een meerwaarde te geven, uw imago over te brengen en uw klanten een echte cadeauverpakking voor take-away zoetwaren aan te bieden. Of het nu gaat om een huwelijk, een doop of zelfs Pasen, laat u verleiden door al onze aanbiedingen van etiketten en cadeauaccessoires om te voldoen aan de hoogtepunten van het jaar en de behoeften van uw klanten aan gepersonaliseerde verpakkingen.

Bestel uw voedingsdozen bij RETIF

Ontdek en bestel online uw voedingsdozen voor het bewaren en transporteren van uw kleine gerechten op Retif.be en profiteer ook van de snelle levering. Voor meer informatie aarzel niet om één van onze 5 winkels te bezoeken of neem direct contact op met onze klantenservice. Onze teams staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

CLOSE
CLOSE