SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Kledingrekken

Meest gevraagd deze week door handelaren

Wieltje  Ø 80 mm met rem  - staal.
Wieltje Ø 80 mm met rem - staal.
Ref. 40037
• In voorraad
6,29 € Excl BTW
- +
Set wielen en inslagdoppen  per 4 voor 43363-43667
Set wielen en inslagdoppen per 4 voor 43363-43667
Ref. 43364
• In voorraad
7,39 € Excl BTW
- +
Kleine prijzen Kledingrek recht grijs chroom op wielen 100x148cm
Kledingrek recht grijs chroom op wielen 100x148cm
Ref. 44958
• In voorraad
39,49 € Excl BTW
- +
Kledingrek recht op wieltjes chroom 130x150cm
Kledingrek recht op wieltjes chroom 130x150cm
Ref. 45431
• In voorraad
54,99 € Excl BTW
- +
Kledingrek Luigi recht chroom 150cm Ø80mm
Kledingrek Luigi recht chroom 150cm Ø80mm
Ref. 48762
• In voorraad
76,99 € Excl BTW
- +

Al onze producten in Kledinghangers & kledingrekken

Kledingrekken om uw collecties uit te stallen of op te bergen

Onze kledingrekken zijn ontworpen om te voldoen aan uw eisen als professional: wij bieden u rechte design rekken met legborden om combinaties voor te stellen, vouwrekken met een handvat voor verkopers, rekken met wielen voor het magazijn, toonbankrekken ideaal voor de verkoop van accessoires, ronde modellen om op strategische plaatsen in uw winkel te plaatsen... Onze professionele rekken zijn niet alleen aangepast aan uw behoeften, maar ook gericht op alle budgetten.

Kledingrek: ruimtebesparend

Ons bedrijf biedt zeer aantrekkelijke condities aan professionals in de textielsector, die al jaren het ruime keuzeaanbod van onze online catalogus en de gebruiksklare hoeveelheden die aan ieders vraag kunnen voldoen, waarderen. Van kleine bedrijven tot grote distributie- of franchisebedrijven, wij beschikken over een goed gevuld magazijn en een gevestigde logistiek die op korte termijn kan leveren.

Welke kledingrek kiezen ?

Kledingrekken vergemakkelijken het transport en de presentatie van kleding zonder deze te beschadigen en zijn meestal gemaakt van metaal of hout. Onze kledingrekken zijn geschikt voor alle soorten winkels, dankzij hun grote variëteit en functionaliteit:

portant vêtement en bois de la colleciton Westside

  • Rechte kledingrekken: dit zijn vaste elementen die eenmaal gemonteerd niet meer ingeklapt kunnen worden, maar verkrijgbaar zijn met wielen om de moduleerbaarheid te vergemakkelijken.
  • Multifunctionele rechte rekken: voorzien van boven elkaar geplaatste planken of dubbele stangen, worden vaak gebruikt om vitrines in te richten en worden binnenin nuttige en moderne inrichtingselementen. Hemden ophangen, de trui op de eerste plank leggen en op de onderste plank schoenen uitstallen.
  • Vouwrekken: ideaal voor het opzetten van beurzen, tijdelijke winkels en ambulante handelaars, zij zijn gemakkelijk te monteren en zodra het werk gedaan is, kunnen ze opgevouwen worden zodat ze gemakkelijk in de auto passen of discreet in een kast kunnen geplaatst worden. Opvouwbare rekken zijn een echte ruimtebespaarder!
  • Ronde rekken en spiraal rekken: hun ronde vorm maakt het mogelijk het werk in stomerijen te optimaliseren, riemen en sjaals uit te stallen en in het centrum van warenhuizen te plaatsen.
  • Rekken met armen: voor winkels die de verkoopruimte optimaal moeten benutten afhankelijk van de variabele hoeveelheid uit te stallen artikelen.
  • Toonbankdisplays: tassen: portemonnees, halskettingen, enz. hebben geschikte, in hoogte verstelbare apparatuur nodig om de display te optimaliseren. Ze worden vaak geïnstalleerd bij de kassa van de winkel of op een receptie om monsters te tonen.

portant vêtement superposé en métal

Tussen de modellen die te koop zijn, kunt u kiezen uit verschillende maten, materialen, afwerkingen en modulariteit. De in hoogte verstelbare planken passen zich aan de grootte en het soort kledingstukken dat ze moeten dragen, terwijl u bij andere modellen ook horizontaal kunt uitbreiden om de hoeveelheid hangende artikelen aan te passen. Kies altijd voor professionele modellen, aangezien deze artikelen vaak veel gewicht moeten dragen, en de modellen die wij aanbieden zijn gemaakt van robuuste, hoogwaardige materialen die een uitstekende waterdichtheid op termijn garanderen.

De meest verkochte en meest gebruikt zijn de klassieke verchroomde of gesatineerde stalen hangers, maar ook hangers van natuurlijk hout (zoals onze Heritage-collectie) kunnen gebruikt worden om een vintage display te creëren met dat licht rustieke sfeertje aan dat zo chic is. De houten en metalen modellen daarentegen zijn perfect geschikt voor een meer klassieke inrichting of voor een industriële stijl die de laatste jaren erg trendy is.

Welk professioneel kledingrek moet ik kopen voor mijn winkel? 

Een essentieel element voor elk beroep in de textielindustrie, de keuze moet worden gemaakt op basis van de behoeften op het gebied van esthetiek, mobiliteit en bruikbaarheid. Deze artikelen met meerdere functies worden ook in verkooppunten gebruikt als inrichtingsaccessoires en maken bijvoorbeeld deel uit van de minimalistische meubelset.

Het is het ideale accessoire voor elke handelaar in de kleding- en textielsector, voor elke vertegenwoordiger, voor elke verkoopmanager van een showroom... succesvolle tentoonstelling.

De veelgebruikte vorm is vierkant en geschikt voor het lineair ophangen van elke jurk, maar vergeet niet dat hangers ook rond zijn met verschillende diameters om kleinere, ronde of spiraalvormige displays te creëren voor meer beweging. We hebben ook praktische stropdashouders, riemhouders of antidiefstalmodellen. Ze kunnen geïnstalleerd worden op een in hoogte verstelbare standaard met 4 wielen voor maximale mobiliteit.

Accessoires voor de kledingstang

De essentiële aanvulling van deze steun is duidelijk de hanger om uw kleding goed op te bergen. Het mag niet ontbreken bij uw aankoop, daarom vindt u op de site een ruime keuze aan kledinghangers voor winkels en essentieel voor uw bedrijf.

Ze zijn gemaakt van verschillende materialen om aan specifieke behoeften te voldoen

Een ander accessoire dat niet mag worden vergeten, zijn de textiel maataanduiders, zodat uw klanten weten hoe ze hun maat onmiddellijk op de staaf kunnen vinden.

Gebruik tenslotte voor textielhoezen om het rek te bedekken om uw collecties te beschermen.

Professionele kledingrekken kopen tegen lage prijzen

Om uw collecties in uw winkel te presenteren, biedt RETIF een groot aantal mogelijke combinaties die aan uw behoeften voldoen. Ontdek onze selectie van goedkope rolrekken! Stevig en bestand tegen zware lasten, in hoogte verstelbaar en op wielen, u kunt ze gemakkelijk inpassen om ruimte te besparen. Vergeet niet het essentiële accessoire voor elke verkoper, wij bieden een breed aanbod aan kledinghoezen om het transport te vergemakkelijken.

CLOSE
CLOSE