SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Marktparasols & marktaccessoires

Meest gevraagd deze week door handelaren

Enkele steun
Enkele steun
Ref. 40150
• In voorraad
29,49 € Excl BTW
- +
Vierkante stang 4m
Vierkante stang 4m
Ref. 40159
• In voorraad
54,99 € Excl BTW
- +
Verbinding tandstang-staaf 25mm marktkraam
Verbinding tandstang-staaf 25mm marktkraam
Ref. 40168
• In voorraad
6,69 € Excl BTW
- +
Staandereinde Ø18mm
Staandereinde Ø18mm
Ref. 40170
• In voorraad
6,69 € Excl BTW
- +
Pascabine markt bichromaat 80x80x183cm
Pascabine markt bichromaat 80x80x183cm
Ref. 40186
• In voorraad
162,99 € Excl BTW
- +

Al onze producten in Markt materiaal

Marktmateriaal en kerstmis

Zonder een marktparasol geen buitenverkoop! Van goedkope kermisparasols tot kermisparasols van topkwaliteit, kiest u bij RETIF, specialist in de verkoop van kermismateriaal, de professionele parasol met de juiste afmetingen voor uw marktstand. Onze marktparasols zijn geschikt voor verkoop op markten. Als u een café of een restaurant heeft, om een schaduwhoekje op uw terras te creëren.

Zonder kermismateriaal, geen buitenverkoop

Wilt u uw omzet verhogen? Maak buitenverkoop met onze professionele marktmaterialen. De kermisparasol, ook wel "kermisparasol" genoemd, beschermt u en uw koopwaar tegen de zon en slecht weer. Het is een vleugje comfort om uw producten uit te stallen: fantasiejuwelen, rekken, marktkratten, marktaccessoires... Met onze parasol voor marktkramen creëert u een gevoel van veiligheid en nabijheid bij uw klanten. Een welkom in de beste omstandigheden voor meer verkoop.

Markt- en kermisparasols: een grote keuze

Als specialist in de verkoop van marktmateriaal biedt RETIF u een breed assortiment professionele parasols in verschillende maten en kleuren. Stevig, het openingsmechanisme kan vast of telescopisch zijn. Gemaakt van polyester of katoen, zijn onze doeken bestand tegen alle weersomstandigheden. Als fabrikant van parasols bieden wij u de juiste maat voor uw marktkraam om een doeltreffende bescherming te garanderen. Ook de kleurkeuze is belangrijk. Aangepast aan de kleur van uw bedrijf zal het potentiële klanten aantrekken. Een eenmalige gebeurtenis? Kies een goedkope marktparasol. Dit is een kans om geld te besparen of te herinvesteren in marktmateriaal.

Tip: koop voor herhaaldelijk gebruik een kwaliteitsparasol van katoen, die steviger en waterdichter is dan polyester.

Completeer uw marktparasol met accessoires

Om uw markt- en kermismateriaal te vervolledigen, moet u het naar wens aanpassen. U kunt uw parasoldoek compleet maken met een beschermhoes, perfect om uw parasol op te bergen en te vervoeren. Naast de parasolhoes kunt u ook kiezen voor verschillende soorten monturen, parasolvoeten en parasolstandaards. Als leverancier aan professionals voor marktinrichting biedt RETIF u ook de mogelijkheid om uw marktstand samen te stellen volgens uw behoeften: kaars, rek, dekzeil, schap.

Marktmateriaal aangepast aan uw behoeften

Op zijn website biedt RETIF u ook alle materiaal voor buitenmeubilair: markttenten, barnums, veldbedden, klaptafels, wegwerpservies en onderhoudsmateriaal. Kermisexploitanten in textiel, completeer uw kermismateriaal met een paskamer om uw commerciële doel te bereiken. Marktparasols beschermen uw confectieproducten ook tegen het risico van verkleuring door de zon. Parasols zijn vooral geschikt voor de verkoop op openluchtmarkten. Een essentiële commerciële meerwaarde.

RETIF biedt een breed scala aan producten voor de voorbereidingen van openlucht evenementen, zoals markten of tentoonstellingen in de open lucht. Kies het type mobiele verkopersapparatuur op basis van het evenement: een zakenlunch, een productpresentatie of andere soorten professionele evenementen.

Vind alles wat u nodig hebt om uw expositieruimte in de openlucht voor te bereiden met RETIF-producten. Kies uit onze artikelen:

  • De topkwaliteit marktparasol voor straatverkopers en markten die het best past bij uw behoeften en de grootte van de stand, essentieel voor buitenverkoop;
  • Om de marktparasol compleet te maken, vindt u bij RETIF ook een assortiment parasolsteunen, driepoten, parasolvoeten en gewichten voor een perfecte stabiliteit;
  • Als alternatief voor een marktparasol vindt u bij ons de juiste marktdisplay luifel;
  • Verkoopt u kleding? Bied uw potentiële klanten de mogelijkheid om kleding te passen met onze paskamers voor straatverkopers en markten.

Om de inrichting van uw reizende beursstand compleet te maken, ontdek alle displays en accessoires van RETIF voor markten, zoals klaptafels en marktkramen, krattenrek en alle andere accessoires en apparatuur die u nodig hebt om uw verkoop te maximaliseren.

CLOSE
CLOSE