SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Winkelinrichting


Onze meubelcollecties

Ideeën om u te inspireren

Meest gevraagd deze week door handelaren

Koppelstuk voor buizen  Ø 25 mm - chroom
Koppelstuk voor buizen Ø 25 mm - chroom
Ref. 1019
• In voorraad
2,49 € Excl BTW
- +
Sierstuk voor buis   Ø 32 mm - chroom
Sierstuk voor buis Ø 32 mm - chroom
Ref. 1064
• In voorraad
0,79 € Excl BTW
- +
Ondersteuning displays PLV magnetische en zelfklevende A6 V
Ondersteuning displays PLV magnetische en zelfklevende A6 V
Ref. 15590
• In voorraad
6,99 € Excl BTW
- +
Zuignappen klein model - per 20
Zuignappen klein model - per 20
Ref. 2774
• In voorraad
4,99 € Excl BTW
- +
Zuignap diameter 15mm voor console - per 20
Zuignap diameter 15mm voor console - per 20
Ref. 49409
• In voorraad
3,29 € Excl BTW
- +

Inrichting en toebehoren voor uw handel

Maak gebruik van onze "best practice". Ontdek alle winkelinrichtingen die door het designcenter zijn gemaakt om u te inspireren en die ter beschikking staan in onze winkels. Een goed georganiseerd verkooppunt helpt uw klanten zich te oriënteren en zo het nodige terug te vinden. Het alterneren van onderbrekingen in de winkel doet denken aan de verschillende momenten zoals het dagelijkse gebruik, ontspanning, ceremonie...

Richt uw winkel in met RETIF

Hoe richt u uw verkoopruimte best in ?

Ontwerp een aantrekkelijk performant verkooppunt. Samen met onze experten kan u de ideale winkelinrichting ontwerpen: het 3D-plan geeft idealiter een beeld van uw toekomstige winkel in functie van uw beroep, uw stijl, uw budget om uw toekomstige zaak optimaal te visualiseren.

Waarom zou u worden bijgestaan door een specialist in inrichting ?

Om de voordelen van ons advies te genieten

Naast het aanbieden van winkelmeubilair om uw handel in te richten, heeft u een adviseur aan uw zijde op uw winkelruimte op te meten, deze komte gratis ter plaatse om volgens uw budget, uw beroep en uw stijl uw toekomstige zaak in beeld te brengen. Dankzij ons installatie netwerk biedt RETIF u begeleiding van A tot Z...

Om een unieke winkel te creëren

Een leverancier zoals RETIF beschikt over een breed aanbod modulair presentatiemateriaal, middenunits, legborden... waarmee handelaars hun winkelinrichting kunnen evolueren en vernieuwen, zo blijft u uw klanten voortdurend verrassen. Hierbij heeft u de mogelijkheid om uw meubels aan te passen en uw naam erkenning te geven met personaliseerbare tassen. Winkelinrichting werkt doeltreffend om uw uniek imago te versterken !

Bent u op zoek naar ideeën en wilt u weten hoe u een winkel kunt ontwerpen? Wilt u de laatste trends ontdekken? RETIF biedt een breed assortiment winkelinrichting voor elk type sector. Om uw producten in te richten en uit te stallen, kunt u gemakkelijk kiezen tussen onze lamellenwanden, ontvangstbalies, displaymeubelen, rekken, presentatietafels,....

Wat uw handel ook is, u bent waarschijnlijk op zoek naar de beste oplossing voor kleding, accessoires, geschenken of restaurantmeubilair. U vindt hier duizenden artikelen die klaar zijn om tentoongesteld te worden. Ontdek onze collecties en systemen van meubilair, gondels, rekken en vestiaires. Vergeet niet meubilair en inrichtingsaccessoires zoals stoelen, krukjes, tafels... verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren.

Hoe richt je een winkel in?

en waar koop je de beste meubels voor winkels? U vindt het antwoord op onze website. Ons bedrijf, dat al meer dan 50 jaar in Europa aanwezig is, heeft een grote ervaring opgebouwd in de commerciële sector door u te begeleiden bij het opzetten van uw winkel en door het succes van duizenden verkooppunten in België en Europa.

In onze online shop vindt u de beste artikelen om het economisch potentieel van uw zaak te verhogen, van de etalage tot de verkoopruimte, een complete online catalogus met alle meest geschikte artikelen voor uw winkel.

Om de navigatie te vergemakkelijken, hebben wij deze categorie van de site in 5 productfamilies verdeeld:

Inrichting wanden: in deze rubriek kunt u goedkope slatwall wanden kopen met de bijbehorende accessoires, ophangstangen, armen, haken... om de synergie tussen meubilair en uitstalling van uw wanden te optimaliseren. U vindt er ook montage-instructies die u op een snelle en eenvoudige manier tonen hoe u tot een perfecte installatie komt. Vaak, meubels voor kledingwinkels, elektronica, voorwerpen... Begin met het installeren van deze praktische lamellenwand die modulariteit en aanpasbaarheid bieden.

Legborden en plankdragers: in glas of hout, legbordenzijn ideaal voor het plaatsen en uitstallen van uw artikelen, van kleding tot woonaccessoires, telefonie, cadeau-artikelen, levensmiddelen, enz. Wij bieden veel verschillende maten om aan uw behoeften te voldoen.

Winkelmeubilair: In deze sectie vindt u een enorme selectie van artikelen die helpen om commerciële ruimtes uniek te maken. Van klassieke houten of metalen rekken tot gondola's met groeven, dressoirs, vitrinetafels, kisten, prodiums en diverse meubelen, alle essentiële elementen voor de inrichting in één klik.

Toonbanken: modulair in verschillende kleuren of gebruiksklaar, schuin of recht, met geïntegreerd glas of een essentieel en economisch design, wij bieden receptiebalies die zich onderscheiden van de rest van het meubilair of die opgaan in de gekozen stijl of zelfs design dat in staat is om te camoufleren met de rest van de omgeving om uw tentoonstellingsruimte nog origineler te maken.

Inrichtingssystemen: In dit deel van de site hebben wij de laatste trends en verschillende lijnen verzameld om een modulaire en efficiënte winkel te creëren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van displays met rekken van verschillende vormen en ontwerpen of door metalen gondola's naar wens samen te stellen. Wij raden u ook aan om onze sectie met winkelinrichtingsinspiratie te bezoeken, waar u ideeën vindt om u te inspireren bij uw zoektocht naar de beste oplossingen voor het inrichten van een kleine of grote winkel.

CLOSE
CLOSE