SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Draagtassen

Meest gevraagd deze week door handelaren

Luxe draagtas Torino 20x10x25cm zwart - per 25
Luxe draagtas Torino 20x10x25cm zwart - per 25
Ref. /200270
• In voorraad
18,99 € Excl BTW
- +
Luxe draagtas Torino 32x13x26cm zwart - per 25
Luxe draagtas Torino 32x13x26cm zwart - per 25
Ref. /200335
• In voorraad
23,59 € Excl BTW
- +
Krafttas met gedraaide handvatten kaki 30x23cm - per 50
Krafttas met gedraaide handvatten kaki 30x23cm - per 50
Ref. /223629
• In voorraad
18,99 € Excl BTW
- +
Krafttas met platte handvatten bruin 26x14x32cm - per 50
Krafttas met platte handvatten bruin 26x14x32cm - per 50
Ref. 500834
• In voorraad
10,99 € Excl BTW
- +
Betelzakken 17 x 22 cm 50 micron - Per 200 stuks
Betelzakken 17 x 22 cm 50 micron - Per 200 stuks
Ref. 56834
• In voorraad
7,69 € Excl BTW
- +

Draagtassen groothandel voor uw winkel

Bescherm, verbeter... de draagtas is essentieel voor de klanttevredenheid. Als u op onze webshop bent beland, is dat dan omdat u op zoek bent naar een online winkel waar u tassen tegen de beste prijs kunt kopen? RETIF biedt u een ruime keuze aan tassen, voor de producten in uw winkel, tegen betaalbare prijzen en altijd met de hoogste kwaliteit. Handelaren en uit alle sectoren bieden al jaren tassen aan in onze online winkel, met geweldige prijzen en onmiddellijke beschikbaarheid.

Voor een budgetvriendelijke en kwalitatieve verpakking, moet u bij RETIF zijn. Onze collectie biedt u een ruime keuze aan kraft papieren draagtassen, luxe tassen, kraft en polypro geschenkzakken, herbruikbare tassen, ... hier kunt u uw tassen ook personaliseren.

U kunt kiezen tussen:

  • papieren kraft tassen: economisch, ecologisch omdat ze gemakkelijk te recyclen zijn en van hoge kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende maten en motieven; U kan uw krafttas ook laten bedrukken.
  • plastic draagtas: veelzijdig en stevig, kies uit verschillende maten en kleuren;
  • luxe papieren tas:, kleurrijk en elegant;
  • gelamineerde polypropyleen herbruikbare tassen, herbruikbaar, ecologisch en zeer resistent;
  • flessentas, praktisch voor transport, beschermen het product tegen licht.

papieren tassen met logo

Kies de perfecte artikelen voor jou op basis van de producten die je verkoopt: uit de maat, kenmerken en het gewicht kun je vervolgens de meest geschikte tas kiezen voor de ideale verpakking van het verkochte product.

Bent u op zoek naar papieren tassen? Afhankelijk van het seizoen hebben we een grote collectie papieren draagtassen met motieven (kerst, lente, valentijnsdag...) en sommige zijn echte kant-en-klare geschenkverpakkingen. Elke winkel die kleding, geschenken, elektronica of voedsel- en wijn producten verkoopt, moet tassen hebben die geschikt zijn voor gebruik, afhankelijk van de stijl van de producten en het seizoen.

Kraft tassen zijn de veelzijdige winkelverpakking, die in diverse handelszaken gebruikt worden. Onze verpakkingen die bestemd voor contact met voedingsmiddelen, in neutrale kraft of plastic maken het voedselpakket compleet. 

Voor juweliers of voor winkels van mode accessoires zijn papieren draagtassen met uw logo is de beste manier om waarde toe te voegen en uw merk te versterken. Surf door de verschillende categorieën om het perfecte product voor uw bedrijf te vinden, en aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hulp wilt bij uw aankoop.

Tip voor een originele afwerking: voor authentieke verpakking, stop een vel zijdepapier in de tas en hang er een geschenk etiket met de gegevens van uw winkel aan.

De plastic tassen zijn perfect voor voedsel, delicatessen en delicatessen omdat ze beter bestand zijn tegen gewicht en vloeistoffen. 

Plastic draagtassen vind u o.m. in polyethyleen, let op de dichtheid, neem een hoge densiteit (microns) voor resistentie  tegen scheuren en zware gewichten. We gaan voor een duurzaam en milieuvriendelijk gebruik.

Of zoek naar een plastic tas voor voedsel ? Voor de levensmiddelenhandel hebben wij ook een ruim assortiment papieren zakjes voor levensmiddelen. Naast papieren producten is het mogelijk om plastic tasjes te kopen die geschikt zijn voor voedselcontact.

CLOSE
CLOSE