SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Markt materiaal

Meest gevraagd deze week door handelaren

Driepoot voor parasol "Paravoiture"
Driepoot voor parasol "Paravoiture"
Ref. 40258
• In voorraad
87,99 € Excl BTW
- +
Aluminium vouwtafel schuin 120x120cm
Aluminium vouwtafel schuin 120x120cm
Ref. 43441
• In voorraad
167,99 € Excl BTW
- +
Presentatietafel  alu 3 niveaus 60 / 75 / 90 cm
Presentatietafel alu 3 niveaus 60 / 75 / 90 cm
Ref. 43444
• In voorraad
363,99 € Excl BTW
- +
Parasol zeil gebroken wit met hoes, 3,25 x 2,5 m
Parasol zeil gebroken wit met hoes, 3,25 x 2,5 m
Ref. 45174
• In voorraad
449,99 € Excl BTW
- +
Complete parasol Paravoiture, gebroken wit, 2,2 x 1,80 m + armatuur + hoes
Complete parasol Paravoiture, gebroken wit, 2,2 x 1,80 m + armatuur + hoes
Ref. 45504
• In voorraad
317,99 € Excl BTW
- +

Professioneel uitrusting voor markten en kermissen

Ontdek onze markt uitrusting voor beurzen en events: markttenten, inklapbare tafels, kleedhokjes, parasols en de toegepaste voeten. DIt alles kan u zeker helpen een geslaagd event te organiseren. Om uw marktraam te kunnen richten hebben wij producten gaande van bankettafels, schragen, presentatietafels.

De markttafels of verkooptafels zijn volledig van aluminium en dus robuust en licht, gemakkelijk op te bergen en demonteerbaar. Er bestaan verschillende modellen afhankelijk van uw gebruik. Koop een schuine plooitafel om uw kratten fruit en groenten te kunnen presenteren. De traptafels zijn afgestemed voor de presentatie van uw prodcuten op meerdere presentatieniveaus.

De marktparasols zijn de perfecte oplossing om uw producten te presenteren. Vergeet niet marktparasol gewichten om het parasol vast te houden. Ontdek ook andere marktmaterialen te nemen om aan de behoeften van inrichting en decoratie te voldoen. Om marktparasol voet goed vast te houden gebruik gewichten.

Marktmateriaal: verkooptafels, tenten en parasols

Bent u een straatverkoper of wilt u uw producten buiten uitstallen? In onze online winkel heeft u een ruime keuze aan klaptafels voor rommelmarkten en alle accessoires om de goederen buiten uit te stallen en uw professionele evenementen voor te bereiden, veel modellen vouwtafels, stoelen, tenten, parasols en andere essentiële artikelen voor ambulante verkoop.

Retif biedt een selectie apparatuur voor straathandelaren, speciaal ontworpen om uw producten te verbeteren en te beschermen, maar ook om uw klanten optimaal te verwelkomen. Als je bijvoorbeeld kleding verkoopt, koop dan gerust onze paskamer voor eenvoudig transport en eenvoudige montage. We hebben ook een keuze uit marktparaplu's en kermistenten om echte beschutte en gastvrije verkoop- en ontvangstruimtes te creëren.

Onze catalogus bevat zeker klaptafels en toonbanken, de klassieke marktbalie of de stand, erg handig voor het uitstallen van allerlei soorten voorwerpen of om houten kisten te hebben als u voedsel en fruit en groenten verkoopt. Er zijn veel andere accessoires voor straatverkoop en buitenmarkten die u zult ontdekken door de verschillende categorieën van onze site te bekijken. Retif is de online groothandel voor handelaren die waar voor hun geld willen en biedt u snelle en altijd gegarandeerde verzending. Professionele apparatuur voor de markt

  • Parasol: ontdek onze parasols die worden verkocht met hun beschermhoes en een optionele voet, verkrijgbaar in verschillende kleuren en hoogtes. Kermisparasols zijn voorzien van een regen vaste en bijzonder stevige handgreep, de ideale parasol voor regelmatig gebruik. Gebruik gewichten om te voorkomen dat de luifel of parasol wegwaait bij harde wind.
  • Tenten
  • Koop onze opvouwbare accordeontenten verkrijgbaar in verschillende maten. De tenten worden geleverd met een transporttas.
  • Krattenrekken en schuine aluminium vouwtafels

Ontdek onze zeer robuuste aluminium inklapbare markttafels. Door de schuine schalen kunt u groenten en fruit beter presenteren; zichtbaar. U vindt op de site ook praktische vitrines van plexiglas om uw goederen te beschermen en hun hygiëne te waarborgen.

CLOSE
CLOSE