SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Verzendverpakking

Meest gevraagd deze week door handelaren

Etiket zelfklevend multifunctioneel 12x18.3mm - per 1120
Etiket zelfklevend multifunctioneel 12x18.3mm - per 1120
Ref. 15227
• In voorraad
2,79 € Excl BTW
- +
Plakband Fragile 45µ 48mm x 100m
Plakband Fragile 45µ 48mm x 100m
Ref. 50031
• In voorraad
5,09 € Excl BTW
- +
Verzendenvelop stevig golfkarton 530x720x50mm
Verzendenvelop stevig golfkarton 530x720x50mm
Ref. 501386
• In voorraad
4,95 € Excl BTW
- +
Verzendenvelop wit zijvulling karton 322x227x30mm
Verzendenvelop wit zijvulling karton 322x227x30mm
Ref. 501399
• In voorraad
0,95 € Excl BTW
- +
Verzenddoos wit met zelfklevende sluiting 139x216x29mm
Verzenddoos wit met zelfklevende sluiting 139x216x29mm
Ref. 501401
• In voorraad
0,90 € Excl BTW
- +

Groothandel webshop verpakkingen

Als u een winkel of bedrijf heeft waarmee u uw producten bij u thuis kunt afleveren, nodigen wij u uit om onze industriële verpakkingsmaterialen te ontdekken om uw producten te vervoeren, af te vullen, te beschermen en te verzenden!

De exponentiële ontwikkeling van de onlineverkoop, ook bevorderd door de recente gezondheidscrisis, heeft duizenden handelaars en restauranthouders in staat gesteld om extra omzet te realiseren door hun klanten een nieuwe manier aan te bieden om hun artikelen en hun producten (bijvoorbeeld voedsel) te kopen. Voor traditionele online verkopers zijn er tegenwoordig veel zakelijke activiteiten die vaak bestaan uit een enkele ondernemer of een klein aantal mensen.

Om deze digitale evolutie te ondersteunen en te helpen, biedt RETIF verschillende oplossingen die verzending per post of per transporteur vereenvoudigen en vergemakkelijken. Van de opslag van producten tot de beschermende verpakking van de meest breekbare artikelen om uiteindelijk de verzenddoos of karton te gebruiken die het meest geschikt is voor gebruik.

Op onze webshop kunt u kopen industriële plakband, stretch folie en en rollen gegolfd kraftpapier, luchtkussenfolie kopen, voor de bescherming en het vullen van dozen voor het transport, verzendzakken tot het verlies van kleine voorwerpen te voorkomen aan de beste prijs.

RETIF, uw groothandel in verzendverpakkingen en webshop verpakkingen

Ons assortiment webshop- en verzendverpakkingen voor professionals in de verkoop op afstand bestaat uit:

 • Amerikaanse verzenddozen voor de verzending van pakketten van alle afmetingen
 • Brievenbusdozen
 • Kruiswikkelverpakking met sluitstrip
 • Opvulpapier voor opvulling en verpakking
 • Wikkelfolie om de dozen in te wikkelen op pallets
 • Noppenfolie om uw producten te beschermen
 • Verzendzakken en luchtkussenenveloppen voor kleine artikelen
 • Opvulchips en Sizzlepak© krullen om de meest gevoelige producten en pakketten te beschermen.

RETIF biedt u leveringen tegen groothandelsprijzen en biedt de mogelijkheid om van nog meer voordelen te profiteren, afhankelijk van de gekozen verpakking. Voor professionals in take-away voedsel,

Webshop pakketverpakking voor postzendingen

Voor uw pakketzendingen van formaat en gewicht die voldoen aan de eisen van de Post, DPD of een andere vervoerder, moet u de verpakking van uw verzendpakketten zorgvuldig kiezen om het product tijdens de levering te beveiligen, uw kosten te optimaliseren en de ecologische impact van uw webshop activiteiten te beperken.

Om uw verzendkosten en de verspilling van opvulmateriaal onder controle te houden, kiest u verzenddozen die qua formaat passen bij de te verzenden goederen.

Als uw verzenddoos te groot is voor het product, is er meer lege ruimte om op te vullen en verbruikt u meer opvulmateriaal en benodigdheden.

Webwinkeliers moeten daarom een assortiment kartonnen verpakkingen in verschillende formaten hebben om verspilling van verpakkingspapier te voorkomen.

Noppenfolie en opvulling

De pakketdoos of verzenddoos, de praktische webshop verpakking!

Er moet ook rekening gehouden worden met de bruikbaarheid van de pakketverpakking, zodat uw logistieke teams zo weinig mogelijk tijd verliezen met het samenstellen van de doos.

Verzendverpakkingen voor webwinkeliers moeten gemakkelijk te hanteren zijn, aangepast aan operationele processen om de productiviteit van de toeleveringsketen te optimaliseren en uw klanten een snellere levering te bieden.

Enkel of dubbele geribbelde verzenddozen

De kwaliteit van het karton dat u kiest voor het transporteren van uw goederen en het verzenden van uw pakjes zal een invloed hebben op de betrouwbaarheid van uw klanten. Door de juiste industriële en professionele verpakking te kiezen en de kwaliteit en stevigheid van uw verzenddozen niet te verwaarlozen, zet u alle zeilen bij om ervoor te zorgen dat uw producten onbeschadigd bij de ontvangers aankomen, en zo wint u het vertrouwen van uw klanten, krijgt u meer positieve reacties en moedigt u hen aan om nieuwe bestellingen te plaatsen op uw webshop.

Golfkarton is een uitstekende keuze, omdat dit het traditionele verpakkingsmateriaal is voor het verzenden van uw producten. Gemaakt van gerecycled karton, biedt het een uitstekende schokbestendigheid, terwijl het toch licht blijft, wat helpt om de verzendkosten te optimaliseren, het belangrijkste obstakel bij online aankopen.

Hoewel er verschillende soorten beschermende verpakkingen bestaan, is golfkarton het schokabsorberende materiaal bij uitstek. Dankzij de groeven (enkele, dubbele of drievoudige) worden schokken opgevangen en worden uw producten doeltreffend beschermd.

Er zijn verschillende niveaus van ribbelkarton; voor een kwetsbaar of zwaar product zullen dubbele of driedubbele ribbels verzenddozen meer zekerheid en bescherming bieden.

Bescherming en opvulling van verpakkingen

 • Producten en verzenddozen beschermen voor webshop

Als het gaat om het verzenden en verpakken voor een webshop, is de voorbereidings- en afsluitingsfase cruciaal! Een goed verpakt en goed beschermd pakket is de garantie om uw klanten tevreden te stellen en extra kosten als gevolg van retourzendingen van klanten en de tijd die het kost om problemen van klanten te verwerken, te vermijden. Een pakket of doos die beschadigd bij de klant aankomt, stelt u bloot aan het risico dat er slechte reacties online geplaatst worden, wat uw waardering op de marktplaatsen waar u verkoopt zal verlagen en uw zichtbaarheid en reputatie negatief zal beïnvloeden.

Tussen het verlaten van uw magazijn of winkel en de levering aan de deur van de klant wordt het pakket in alle fases van de logistieke keten met wisselende zorg behandeld. Of u het nu verstuurt met De Post of met een andere vervoerder zoals DPD of UPS, u kunt er niet zeker van zijn dat uw pakket geen schokken oploopt. Kies dus niet zomaar een verpakking voor uw pakket.

U hebt betrouwbare pakketdozen nodig die schokbestendig, gemakkelijk hanteerbaar en perfect verzegeld zijn. Bezuinig niet op kwaliteit, want goedkope pakketverpakkingen van middelmatige kwaliteit kosten u meer dan de besparing die u bij de aankoop hebt gemaakt.

 • Zet de producten altijd goed vast in de verpakking

Indien het te verzenden product niet dezelfde vorm of afmetingen heeft als de verzenddoos of het karton, is het belangrijk te denken aan het opvullen van de openingen onderaan en bovenaan het pakket.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de goederen op te vangen om het risico van schade aan pakketten en producten tijdens het vervoer te beperken. U kunt opvulpapier, golfkarton, opvulchips (of beter gezegd "opvuldeeltjes"), persluchtkussens of synthetische vezels gebruiken om uw artikelen vast te houden en te beschermen tegen de verschillende schokken die ze kunnen ondergaan tussen het moment dat het pakket uw winkel of magazijn verlaat en het moment dat het bij de eindklant wordt afgeleverd. Ze zijn allemaal zeer effectief in het vullen van de leegte.

Zorg ervoor dat het opvulmateriaal dicht genoeg is om de inhoud tijdens het vervoer te beschermen.

Ontdek ons assortiment aan opvul- en pakketbeschermingsproducten, waaronder:

 • Kraftpapier voor opvulling en webshop verpakking
 • Sizzlepack krullen
 • Luchtkussenfolie
 • Opvulmateriaal opvulchips voor gevoelige producten

Hoe uw kledingpakketten goed inpakken.

De verkoop van kleding op internet is booming, zoals blijkt uit het succes van winkels die onlinemode verkopen.

Als u de manager bent van een confectiewinkel die online en verkoop op afstand wil ontwikkelen, moet u veel zorg besteden aan de verpakking van uw pakketten, aangezien de verpakking één van de belangrijkste marketingondersteuning en loyaliteitshefbomen in e-commerce is.

Bovendien moet de verzending van kleding per post voldoen aan specifieke esthetische codes omdat het om een plezieraankoop gaat en de klanten een hoogwaardige en kwalitatieve service verwachten.

Voor de verzending van kleding en textielproducten kunt u plastic of papieren postzakken gebruiken, meestal in A5-formaat. De zakjes en tassen zijn lichter dan kartonnen verzenddozen, waardoor u lagere verzendkosten betaalt.

Voor een hoogwaardige indruk vouwt u de gestreken kledingstukken zorgvuldig op en wikkelt u ze afzonderlijk in wit of gekleurd zijdepapier. Fijn en glad aanvoelend zijdepapier geeft uw pakket een verfijnde touch die door de ontvanger op prijs zal worden gesteld.

Als u een pakket met een paar schoenen per post moet versturen, kies dan een kartonnen doos met afmetingen die passen bij de grootte van de artikelen. Als de schoenen die u verstuurt schoenen met pumps of hakken zijn, kunt u de hoeken van de doos opvullen met opvulpapier of de hiel inpakken met noppenfolie om te voorkomen dat de hiel door de doos heen steekt.

Ten slotte, als u verschillende artikelen in één pakket of doos verzendt, wikkel ze dan afzonderlijk in beschermend papier of noppenfolie om te voorkomen dat ze tijdens het vervoer tegen elkaar botsen.

Vergeet niet dat de kwaliteit van uw verpakkingen en verzenddozen essentieel is voor uw kledingzendingen per post of andere logistieke dienstverleners. Het garandeert een goede levering voor de klant en een lager retourpercentage.

Waarom milieuvriendelijke webshop verpakkingen kopen?

Alle webwinkeliers en winkels die aan huis leveren, verzenden dagelijks verpakte goederen. Daarom staan zij allemaal voor de uitdaging van de eco-verpakking en de fabrikanten vernieuwen voortdurend om milieuvriendelijke en recycleerbare webshop verpakkingsmaterialen aan te bieden.

Hoewel uw pakketzendingen waarschijnlijk niet zo uitgebreid zijn als die van webshops giganten als Amazon, moet eco-verantwoordelijkheid deel uitmaken van uw denkwijze bij het kiezen van milieuvriendelijke pakketverpakkingen die uw klanten zullen waarderen. De voorkeur geven aan verzenddozen van gerecycleerde, biologisch afbreekbare en composteerbare materialen voor uw pakketverpakking toont de eco-verantwoordelijke aanpak van uw onlineverkoopsite en de inzet van uw merk voor duurzame ontwikkeling.

De voorkeursleverancier voor handelaars.

Voor al uw professionele behoeften in voedselverpakking, industriële verpakking of verkoop op afstand staat RETIF klaar om u de beste inkoopvoorwaarden en de ruimste keuze online te bieden, en onze teams op het terrein staan altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij uw keuzes.

CLOSE
CLOSE