SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Presentatiemateriaal

Meest gevraagd deze week door handelaren

Armbandendisplay of horloge display H.19cm transparant
Armbandendisplay of horloge display H.19cm transparant
Ref. /140063
• In voorraad
2,99 € Excl BTW
- +
Armband display 24x15cm hout
Armband display 24x15cm hout
Ref. /16089
• In voorraad
11,99 € Excl BTW
- +
Affichehouder A5 voor soldeerbak 15x 27cm
Affichehouder A5 voor soldeerbak 15x 27cm
Ref. 16272
• In voorraad
4,69 € Excl BTW
- +
Schoenenstaander altuglas x 10
Schoenenstaander altuglas x 10
Ref. 20756
• In voorraad
6,99 € Excl BTW
- +
Oorbellen molen vierkant zwart 16 x 16 x 33 cm
Oorbellen molen vierkant zwart 16 x 16 x 33 cm
Ref. 21351
• In voorraad
12,99 € Excl BTW
- +

Al onze producten in Presentatiemateriaal Vitrinekasten

Presentatie bevestigingen en juwelenpresentaties voor winkels

Displaystandaards zijn een van de beste manieren om items te presenteren die te koop zijn. Het uiteindelijke doel is simpel: klanten aantrekken voor een bepaald product of een bepaalde groep producten (bijvoorbeeld onverkochte producten, aanbiedingen, promoties of nieuwkomers). Maar bij het kiezen van het type displaysysteem dat het beste bij uw winkel past, moet u rekening houden met alle aspecten van uw bedrijf, meubels en stijl waarnaar u op zoek bent. Tegenwoordig is een strategie die door veel winkels en bedrijven wordt gevolgd, om de plek een vintage tintje te geven. In dit geval is het raadzaam om houten displays te gebruiken.

Hout is zowel een decoratief materiaal als een tijdloze interieurtrend. Dankzij zijn veelzijdigheid laat het de perfecte combinatie toe met andere materialen, zoals metaal (zeer modieuze combinatie) om een industrieel tintje te geven. In die zin kunt u onze metalen presentatiemeubels raadplegen. Bovendien is hout niet alleen een elegant en duurzaam materiaal, het is ook milieuvriendelijker dan andere materialen en biedt een grote veelzijdigheid.

De houten displays brengen de details van de producten naar voren. En dankzij de grote verscheidenheid van de markt is het mogelijk om etalages en interieurs te creëren en in te richten met een natuurlijk, strak en delicaat imago.

Originele en elegante houten vitrinemodellen

Onze houten displays voegen persoonlijkheid en elegantie toe aan het imago van uw bedrijf. Daarnaast worden uw producten anders dan andere, hebben ze een eigen identiteit, zijn ze gesorteerd en zichtbaar voor de klant. Onze meubels zijn ontworpen om stabiel en resistent te zijn, met een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. We hebben een grote collectie vloerdisplays en toonbanken, in verschillende vormen en maten om aan alle soorten esthetische en zakelijke behoeften te voldoen.

 • Set houten kubussen of kratten.
 • Houten displays voor een centrale presentatie
 • Houten rekken met legborden voor schoenen of andere producten
 • Set tafels, salontafels en consoles
 • Houten flessendisplays.
 • Verstelbare displays voor hoeden, tassen, jassen, enz.

U kunt uit al onze meubelsystemen kiezen om de stijl te vinden die het beste bij uw winkel past.

Voordelen van houten displays voor winkels

Houten displays hebben bepaalde voordelen voor bedrijven: dankzij de elegantie en finesse van hun afwerkingen zijn ze bijvoorbeeld een belangrijk en niet te onderschatten hulpmiddel voor klantenbinding en het opbouwen van een natuurlijk merkimago, traditie en vintage.
Daarnaast zijn houten displays, afhankelijk van de stijl van uw winkel en het soort product dat u verkoopt, perfect te combineren met andere soorten displaymeubels, zoals:

 • Metalen displays
 • Kolom- of toonbankvitrines
 • Plexiglas displays
 • Flessendisplays
 • Sieradendisplays

Als u unieke en exclusieve houten displays wilt hebben die aan alle behoeften van uw winkel voldoen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden u ideeën, bedrijfsoplossingen en adviseren u over het gehele proces.

Richt de vitrine in en versier ze

Bij RETIF vind je ook alles wat je nodig hebt voor de inrichting van de etalage en andere ruimtes, dankzij het brede aanbod van decoratieve displays.
Onze experts stellen hun kennis en knowhow ter beschikking om u te helpen de best mogelijke etalage voor uw winkel te creëren.

CLOSE
CLOSE