Etiket zelfklevend rond blauw Ø15mm - per 960
  • Ref. : 10304
  • Afmetingen B x D x H : 1.5 x 0.01 x 1.5 cm
  • Primair materiaal : Papier
  • Primaire kleur : Blauw
Zelfklevende rondjes diameter 15 mm
Kleur : blauw
Per 960

Andere beschikbare modellen:
Primaire kleur: Blauw
Etiket zelfklevend rond blauw Ø15mm - per 960 Etiket zelfklevend rond geel Ø15mm - per 960 Etiket zelfklevend rond rood Ø15mm - per 960 Etiket zelfklevend rond groen Ø15mm - per 960
€ 0,004 Excl BTW per stuk

Verkocht per 960 stuks voor € 3,49

€ 3,90 Excl BTW
• In voorraad -
Levering in 3-7 werkdagen
Gratis
• Ophaling in de winkel
Verkocht door RETIF
  • Betalen met VISA
  • Betalen met Mastercard
  • Betalen met PayPal
  • betalen met Bancontact
  • Betalen met bankoverschrijving

Omschrijving

Geen beschrijving beschikbaar

Afmetingen en gewicht

Hoogte 1.5 cm
Breedte 1.5 cm
Diepte 0.1 mm
Netto gewicht 1 g

Specificaties

Familie ETIQUETAGE SPECIFIQUE
Primaire kleur Blauw
Primair materiaal Papier
Type verpakking Pakje
Verpakkingseenheid 960
Geschikt voor de koelkast Nee
Diepvriezer compatibel Neen
Herkleefbaar etiket Nee
Made in France Ja
Waterbestendig Nee

Transport

Dit artikel wordt rechtstreeks door RETIF verzonden.Bij aankoop van artikelen voor dagelijks gebruik, zoals verpakkingen, decoratie of andere accessoires (vb. tassen, voedselverpakkingen, kartons, kledingrekken, kleerhangers, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan €199 exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten € 3,90 exclusief BTW.

Bij de aankoop van meubilair en presentatiemiddelen, zoals inrichting, meubilair, vitrinekasten (bijv. lamellenwanden, vitrines, rekken, toonbanken, tafels, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan 499€ exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten € 9,90 exclusief BTW.

Wij leveren uitsluitend in België. Voor levering in Nederland nodigen wij u uit uw bestelling rechtstreeks te plaatsen op onze buitenlandse webshop, die toegankelijk is via de vlaggen op de homepage onderaan onze site.

Leveringstermijnen

Wanneer u uw bestelling valideert, zal RETIF al het nodige doen om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden.

Als de goederen rechtstreeks vanuit ons magazijn worden klaargemaakt en verzonden, duurt het ongeveer 24-48 uur vanaf de validatie van uw betaling om ze klaar te maken en te verzenden, terwijl de leveringen over het algemeen tussen 3 en 7 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling plaatsvinden. Indien de goederen rechtstreeks van onze leveranciers worden klaargemaakt en verzonden, variëren de levertijden van 3 tot 7 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Let op: als uw bestelling zowel artikelen bevat die door RETIF worden bewaard en verzonden als artikelen die rechtstreeks door onze leveranciers worden bewaard en verzonden, ontvangt u afzonderlijke zendingen die de bovenstaande leveringsvoorwaarden volgen.

Het is niet mogelijk om de transporteur voorafgaand aan de levering te laten bellen om een afspraak te maken of een voorkeursdag van levering aan te geven. Een dergelijke in de bestelling opgenomen aanduiding zal niet in aanmerking worden genomen.

N.B. Levering tot aan de voordeur van uw bedrijf of woning door een professionele transporteur. Grote pakketten worden met pallet geleverd.