WELKOMSTKORTING: Ontvang €15 korting op uw 1e bestelling met de voordeelcode PRONEW24 - Meer weten?

Levering: bezorgen of afhalen in een RETIF-winkel

Het kan gebeuren dat sommige bestellingen in meerdere keren geleverd worden.

Voor de tarieven van een levering vanuit onze winkel, gelieve de winkel ter raadplegen.

Levering aan uw winkel

Gratis afhalen

1. Levering aan uw winkel

Verzendkosten voor uw bestelling

Voor de berekening van de verzendkosten is onze catalogus onderverdeeld in verschillende categorieën:

Verzendkosten - producten verkocht en verzonden door RETIF

  • Voor bestellingen boven €299 excl. btw: GRATIS LEVERING
  • Voor bestellingen onder €299€ excl. btw: €3,90 excl. btw.

BELANGRIJK: In het geval van bestellingen die zowel artikelen bevatten die door RETIF worden verzonden als artikelen die door onze leveranciers worden verzonden, ontvangt u meerdere zendingen. Leveringskosten zijn afzonderlijk van toepassing op bestellingen die door RETIF worden verzonden en op bestellingen die door onze partnerverkopers worden geleverd.

Leveringstermijnen voor uw bestelling

Onze catalogus bevat artikelen die rechtstreeks worden verzonden door RETIF en artikelen die worden verzonden door onze leveranciers :

  • Uw bestelling bevat alleen artikelen die rechtstreeks door RETIF worden verzonden : Wanneer u uw bestelling bevestigt, doet ons magazijn al het nodige om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden. Voorbereiding/verzending duurt ongeveer 24/48 uur (ma-vr) vanaf het moment van betalingsbevestiging, terwijl de levertijd varieert van 3 tot 7 werkdagen na ontvangst van de betaling.
  • Uw bestelling omvat artikelen die rechtstreeks van onze leveranciers worden verzonden : Wanneer u uw bestelling valideert, wordt de aanvraag rechtstreeks doorgegeven aan onze leverancier die al het nodige zal doen om de bestelling zo snel mogelijk te verwerken, voor te bereiden en te verzenden. Levertijden variëren tussen 3 en 10 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Voor grote pakketen de goederen worden gelost aan de "deur" en met het pallet (indien beschikbaar, via een laadklep). Nadat uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de verzending met daarin een link om de route en de geschatte leveringsdatum van uw bestelling te volgen. Als u deze e-mail niet binnen 48 werkuren na verzending ontvangt, controleer dan uw spambox.

BELANGRIJK: de producten die op de productfiche in het groen "OP BESTELLING" aangeven, worden, met aparte verzending, geleverd binnen ongeveer 5 tot 9 weken na ontvangst van de betaling van de bestelling. Voor meer informatie over de levertijden kunt u de informatie op de productfiche raadplegen.

Het is niet mogelijk om voorafgaand aan de levering telefonisch contact op te nemen met de transporteur om een afspraak te maken of een voorkeursdag aan te geven. Met dergelijke bij de bestelling ingevoerde gegevens kan geen rekening worden gehouden. Leveringen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tijdens de normale kantooruren.

Voor een levering in het buitenland (buiten België) nodigen wij u uit om rechtstreeks een bestelling te plaatsen op onze buitenlandse sites die toegankelijk zijn via de vlaggen die zichtbaar zijn op de homepage onderaan onze site.

2. Gratis afhalen in een RETIF winkel

Bestel online en kom uw goederen afhalen.

1.

Bij de keuze van de leveringswijze

kiest u afhaling in winkel en vervolgens de winkel waar u wenst af te halen en sluit de bestelling af. U zal een bevestigingsmail ontvangen.

2.

Binnen de volgende halve dag ,

zal een verkoper van de betreffende winkel u contacteren om en aan afhaal dag en uur vast te leggen.

3.

Gelieve u op het afgesproken tijdstip

verschijnen op de parkeerplaats van je Retif-winkel en de winkel bellen om te laten weten dat je er bent.

4.

Ga naar de winkel uw goederen afhalen.

Eenmaal dat de goederen in uw bezit zijn zal de verkoper u een afhaal bon laten aftekenen. U factuur zal via mail worden verzonden de afhaling van uw goederen.

Afhaal instructies

U mag uw goederen niet komen afhalen vooraleer u een tijdstip hebt afgesproken met de gekozen winkel.
Het is noodzakelijk dat de verkoper u contacteert om een tijdstip af te spreken voor uw afhaling.

Om het onnodige wachten te vermijden, gelieve het tijdstip dat werd overeengekomen na te leven.