WELKOMSTKORTING: Ontvang €15 korting op uw 1e bestelling met de voordeelcode PRONEW24 - Meer weten?

Heeft u een project? Opent u een nieuwe onderneming?

Profiteer van een gratis uitgebreide service met onze RETIF inrichtingsexperts.

ONTWERP VAN UW INRICHTING AANGEBODEN

Voor meer informatie:

Image

Raad van een ontwerpexpert

Aangepast aan uw sector, stijl en budget

AANGEBODEN

 

Image

Maatwerkstudie

Zonder verplichting

AANGEBODEN

 

Image

Simulatie van uw bedrijf op 3D-plannen

Voorstellen om u te helpen kiezen

AANGEBODEN

 

Image

Professionele aanpak

Om uw identiteit te bevestigen

 

 

 

Hoe kunt u daarvan profiteren?

Neem contact op met een RETIF expert in winkelinrichting

Een medewerker van RETIF luistert naar u, helpt u bij het specificeren en ontwerpen van uw project volgens uw behoeften, stijl, activiteitensector en budget.

ONTDEK ONZE LAATSTE PROJECTEN

De inrichting van uw winkel

Een efficiënte verkoopruimte kan niet worden geïmproviseerd, ze is verschillend voor elke winkel en moet worden ontworpen om zich aan te passen aan de oppervlakte, de klantenstroom, de beperkingen van de beschikbare ruimte met inachtneming van de veiligheidsnormen. Daarom kan het probleem van de inrichting van iemands zaak snel een hoofdpijn of een mislukking worden als we niet goed worden begeleid.

Om onaangename verrassingen te vermijden, biedt RETIF u een volledige en gratis studie van uw project aan om u te helpen de juiste keuzes te maken bij de inrichting van uw winkel. Door een bezoek aan een van onze 68 winkels of door het maken van een telefonische afspraak zullen onze winkelinrichtingsdeskundigen samen met u 3D-plannen voor uw zaak opstellen en u een enorme keuze aan professioneel meubilair en winkelinrichtingssystemen aanbieden om uw merchandising te optimaliseren en uw verkoop te stimuleren. Lamellenwanden  zijn onmisbaar, ze stellen u in staat uw producten op een elegante manier tentoon te stellen en hun wandmontage bespaart veel ruimte, vooral wanneer de oppervlakte van uw winkel klein is. Met de centrale middenunits kunt u de verkoopruimtes en de verschillende afdelingen inrichten en de weg van de klant afbakenen voor een vlotte doorstroming en gunstig voor de verkoop. Ten slotte zijn de toonbanken, een essentieel element van elke winkelinrichting, verkrijgbaar in alle stijlen om zich perfect aan te passen aan de sfeer die u aan uw winkel wilt geven. Vintage, etnisch, industrieel of klassiek, RETIF biedt winkelinrichtingen voor alle smaken en budgetten.