Cadeaulint Starmetal mat anijs groen 5mm x 250m
  • Ref. : 57183
  • Afmetingen B x D x H : 9 x 9 x 11 cm
  • Primair materiaal : Polypropeen
  • Primaire kleur : Anijs
Krullint Starmetal mat anijs groen
Afmetingen: 5 mm x 250M

Andere beschikbare modellen:
Primaire kleur: Anijs
Cadeaulint Starmetal mat wit 5mm x 250m Cadeaulint Starmetal mat zwart 5mm x 250m Cadeaulint Starmetal mat bruin 5mm x 250m Cadeaulint Starmetal mat anijs groen 5mm x 250m Cadeaulint Starmetal mat turkoois 5mm x 250m Cadeaulint Starmetal mat goud 5mm x 250m Cadeaulint Starmetal mat rood 5mm x 250m
€ 4,09 Excl BTW
€ 3,90 Excl BTW
• In voorraad -
Levering in 3-7 werkdagen
Gratis
• Ophaling in de winkel
Verkocht door RETIF
  • Betalen met VISA
  • Betalen met Mastercard
  • Betalen met PayPal
  • betalen met Bancontact
  • Betalen met bankoverschrijving

Omschrijving

Het polypropyleen geschenklint is bestand tegen scheuren.

Afmetingen en gewicht

Hoogte 11 cm
Breedte 9 cm
Diepte 9 cm
Netto gewicht 135 g

Specificaties

Afwerking Mat
Familie RAFIA BOLDUC
Primaire kleur Anijs
Primair materiaal Polypropeen
Type verpakking Opgerold

Transport

Dit artikel wordt rechtstreeks door RETIF verzonden.Bij aankoop van artikelen voor dagelijks gebruik, zoals verpakkingen, decoratie of andere accessoires (vb. tassen, voedselverpakkingen, kartons, kledingrekken, kleerhangers, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan €199 exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten € 3,90 exclusief BTW.

Bij de aankoop van meubilair en presentatiemiddelen, zoals inrichting, meubilair, vitrinekasten (bijv. lamellenwanden, vitrines, rekken, toonbanken, tafels, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan 499€ exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten € 9,90 exclusief BTW.

Wij leveren uitsluitend in België. Voor levering in Nederland nodigen wij u uit uw bestelling rechtstreeks te plaatsen op onze buitenlandse webshop, die toegankelijk is via de vlaggen op de homepage onderaan onze site.

Leveringstermijnen

Wanneer u uw bestelling valideert, zal RETIF al het nodige doen om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden.

Als de goederen rechtstreeks vanuit ons magazijn worden klaargemaakt en verzonden, duurt het ongeveer 24-48 uur vanaf de validatie van uw betaling om ze klaar te maken en te verzenden, terwijl de leveringen over het algemeen tussen 3 en 7 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling plaatsvinden. Indien de goederen rechtstreeks van onze leveranciers worden klaargemaakt en verzonden, variëren de levertijden van 3 tot 7 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Let op: als uw bestelling zowel artikelen bevat die door RETIF worden bewaard en verzonden als artikelen die rechtstreeks door onze leveranciers worden bewaard en verzonden, ontvangt u afzonderlijke zendingen die de bovenstaande leveringsvoorwaarden volgen.

Het is niet mogelijk om de transporteur voorafgaand aan de levering te laten bellen om een afspraak te maken of een voorkeursdag van levering aan te geven. Een dergelijke in de bestelling opgenomen aanduiding zal niet in aanmerking worden genomen.

N.B. Levering tot aan de voordeur van uw bedrijf of woning door een professionele transporteur. Grote pakketten worden met pallet geleverd.