Toonbank Flexia verlengstuk authentieke eik 70x50x76cm
  • Ref. : 46267
  • Afmetingen B x D x H : 70 x 50 x 76 cm
  • De collectie : FLEXIA CHENE AUTH
  • Primair materiaal : Spaanplaat
  • Primaire kleur : Authentieke eik

Authentieke eik Flexia meubilair is een collectie professionele meubels, robuuste 30 mm spaanplaat, brandwerende, modulaire, schaalbare, aanpasbaar aan uw behoeften...

Andere beschikbare modellen:
Primaire kleur: Authentieke eik
Toonbank Flexia verlengstuk zwart 70x50x76cm Toonbank Flexia verlengstuk wit 70x50x76cm Toonbank Flexia verlengstuk authentieke eik 70x50x76cm
€ 139,39 Excl BTW
€ 9,90 Excl BTW
• In voorraad -
Levering in 3-7 werkdagen
Gratis
• Ophaling in de winkel
Verkocht door RETIF
  • Betalen met VISA
  • Betalen met Mastercard
  • Betalen met PayPal
  • betalen met Bancontact
  • Betalen met bankoverschrijving

Omschrijving

Verlenging van de toonbank, te combineren met de toonbanken van het Banko- en Réceptio-collectie.

Product dat voldoet aan de normen inzake toegankelijkheid voor personen met een mobiliteitshandicap.

Toegankelijkheid is bedoeld om mensen met een handicap in staat te stellen zich te verplaatsen, toegang te hebben tot gebouwen en apparatuur, deze voorzieningen te gebruiken, zich te identificeren, te communiceren en gebruik te maken van dezelfde diensten.

Product dat voldoet aan de toegankelijkheidsnormen voor mensen met beperkte mobiliteit

Afmetingen en gewicht

Hoogte 76 cm
Breedte 70 cm
Diepte 50 cm
Netto gewicht 20 kg

Specificaties

Familie MOBILIER PERIPHERIQUE
Primaire kleur Authentieke eik
Primair materiaal Spaanplaat
Type verpakking Karton
Klassering vuur M3
Dikte van het hoofdonderdeel 30
Verkocht Als set
Geschikt voor gehandicapte personen Ja
Standaard PEFC Ja
Lade Nee

Documenten

De collectie

DE COLLECTIE: FLEXIA AUTHENTIEKE EIK

Transport

Dit artikel wordt rechtstreeks door RETIF verzonden.Bij aankoop van artikelen voor dagelijks gebruik, zoals verpakkingen, decoratie of andere accessoires (vb. tassen, voedselverpakkingen, kartons, kledingrekken, kleerhangers, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan €199 exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten € 3,90 exclusief BTW.

Bij de aankoop van meubilair en presentatiemiddelen, zoals inrichting, meubilair, vitrinekasten (bijv. lamellenwanden, vitrines, rekken, toonbanken, tafels, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan 499€ exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten € 9,90 exclusief BTW.

Wij leveren uitsluitend in België. Voor levering in Nederland nodigen wij u uit uw bestelling rechtstreeks te plaatsen op onze buitenlandse webshop, die toegankelijk is via de vlaggen op de homepage onderaan onze site.

Leveringstermijnen

Wanneer u uw bestelling valideert, zal RETIF al het nodige doen om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden.

Als de goederen rechtstreeks vanuit ons magazijn worden klaargemaakt en verzonden, duurt het ongeveer 24-48 uur vanaf de validatie van uw betaling om ze klaar te maken en te verzenden, terwijl de leveringen over het algemeen tussen 3 en 7 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling plaatsvinden. Indien de goederen rechtstreeks van onze leveranciers worden klaargemaakt en verzonden, variëren de levertijden van 3 tot 7 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Let op: als uw bestelling zowel artikelen bevat die door RETIF worden bewaard en verzonden als artikelen die rechtstreeks door onze leveranciers worden bewaard en verzonden, ontvangt u afzonderlijke zendingen die de bovenstaande leveringsvoorwaarden volgen.

Het is niet mogelijk om de transporteur voorafgaand aan de levering te laten bellen om een afspraak te maken of een voorkeursdag van levering aan te geven. Een dergelijke in de bestelling opgenomen aanduiding zal niet in aanmerking worden genomen.

N.B. Levering tot aan de voordeur van uw bedrijf of woning door een professionele transporteur. Grote pakketten worden met pallet geleverd.