WELKOMSTKORTING: Ontvang €15 korting op uw 1e bestelling met de voordeelcode PRONEW24 - Meer weten?

Stappen

 • Gebruik
  () Edit
 • Vorm
  () Edit
 • Maat
  () Edit
 • Materialen / Stijl
  () Edit
 • Hoogte
  () Edit
 • Stijl onderstellen
  () Edit
 • Accessoires
  () Edit
Heb je hulp nodig?
0497 49 35 51 Maandag tot vrijdag van 9u30 tot 17u30.  

Ontwerp uw eigen Horecatafel

Gekozen tafelblad
Edit
Gekozen onderstel
Edit
Totaal:  Excl BTW
Anthony
Ik ben Anthony ! Ik help je in minder dan 5 minuten om je project op maat te maken, dat beloof ik. Waar wil je je tafel voor?

Gebruik

Binnen
Buiten
Binnen en Buiten

Voor welke toepassingen?

Hebt u een buitenruimte en wilt u uw zaalmeubelen tijdelijk mee naar buiten nemen? Geef de voorkeur aan buitengebruik voor meer rust en een lange levensduur van uw meubels.

Anthony
Welke vorm wil je dat je tafelblad heeft?

Vorm van het tafelblad

Welke vorm heeft u nodig?

Met een vierkante of rechthoekige Horeca tafel kunt u de ruimte van uw zaal optimaliseren en een maximaal aantal gasten ontvangen. Voor een betere circulatie kiest u een ronde tafel, ideaal voor kleine ruimtes, zodat uw gasten elkaar niet tegenkomen.

Anthony
Welke maat wil je?

Maat van het tafelblad

Welke lengte heeft u nodig?

Wist u dat? Om comfortabel te kunnen eten, moet een persoon gemiddeld 45 cm breed zijn. De ruimte die nodig is tussen 2 gasten is 60 cm breed en 35 cm diep voor de benen. Een groep van 4 personen zit dus beter aan een ronde tafel met een diameter van 110 cm of een rechthoekige tafel van minstens 110 cm lang en 70 cm diep.

Voor een vierkante tafelblad:

Voor een bistro type catering, snackbar of voor een zeer intieme kant kiest u voor een tafelblad van 60 cm; voor een traditionele cateringtafel kiest u eerder voor het tafelblad van 70 cm om uw gasten meer comfort te geven.

Voor een ronde tafelblad:

Voor één of twee personen en een snelle hap is het ronde dienblad van 60cm ideaal. Voor vier tot zes personen kiest u het dienblad van 110 cm, waarmee uw gasten op dezelfde afstand van elkaar zitten zonder te dicht op elkaar te zitten, wat meer comfort en een warmere sfeer geeft aan uw eethoek.

Voor een rechthoekig tafelblad:

Het dienbladformaat van 70x110 cm is ideaal om 4 gasten tegenover elkaar te plaatsen om uitwisselingen en gezelligheid te vergemakkelijken.

Anthony
Kies het gewenste tafelblad

Tafelblad

Welke stijl moet ik kiezen?

Authentiek, eigentijds, industrieel ... Het eerste waar u aan moet denken is de stijl, die moet passen bij de algemene sfeer van uw onderneming. Klanten moeten in uw eetkamer een echte sfeer aantreffen die uniek is voor u.

Anthony
Er is rekening gehouden met uw tafelblad. Om de juiste poothoogte te bepalen, selecteer je het gebruik van het tafelblad

Type tafel

Eettafel
Statafel
Alleen tafelblad

Welke hoogte moet ik kiezen?

Een standaard Horeca tafel heeft een hoogte van 75 cm, met de onderstel op de vloer. Met de 110 cm hoge statafel kunt u zitten en ruimte besparen combineren, zonder uw gasten te dwingen te gaan zitten voor een hapje, een drankje of een koffie.

Anthony
Kies een onderstel voor je tafel

Keuze aan onderstellen