Voorpaneel Vertigo T01 MDF zwart afwerking lichte eik 240x60cm dikte 18mm
 • Ref. : 401475C553
 • Afmetingen B x D x H : 59 x 1.8 x 240 cm
 • De collectie : VERTIGO
 • Primair materiaal : MDF
 • Primaire kleur : Licht eiken
 • Speciaal afgestemd op ons VERTIGO-assortiment: ideaal voor een eenvoudige, harmonieuze en schaalbare inrichting van uw verkoopruimte.
 • Mooie afwerking: licht eikenhout, zowel sober als helder
 • Veelzijdig: kan op een rek of vrijstaand worden gebruikt
 • Multifunctioneel: productdisplay aan de muur of sectorverdeler
Ontdek alle varianten

€ 129,99 Excl BTW
€ 9,90 Excl BTW
• In voorraad -
Levering in /K/I/KIT-M25-2-2_Retif_PH_01.jpg
Gratis
• Ophaling in de winkel
Verkocht door RETIF
 • Betalen met VISA
 • Betalen met Mastercard
 • Betalen met PayPal
 • betalen met Bancontact
 • Betalen met bankoverschrijving

Omschrijving

Dit voorpaneel van 60 cm is van zwart hout met een prachtige afwerking van licht eikenhout. Het heeft een eigentijdse, moderne stijl die je gemakkelijk kunt afstemmen op de hele VERTIGO-collectie.

Wat voor soort zaak je ook hebt (confectie, lederwaren, kruidenierswinkel, wijnwinkel, kapsalon, parfumerie, juwelier, opticien...), je zult de veelzijdigheid van dit paneel zeker waarderen. Het geeft je veel vrijheid in het gebruik: je kunt het bijvoorbeeld combineren met VERTIGO rekken om het aan de muur te bevestigen en alle beslag toe te voegen om je eigen indeling op maat te maken. Je kunt het paneel ook gebruiken als decoratie of om een scheiding aan te brengen tussen twee delen van je winkel.

VERTIGO paneel - MDF hout, afwerking licht eiken - Afmetingen: 2400x600mm.

Afmetingen en gewicht

Hoogte 240 cm
Breedte 59 cm
Diepte 1.8 cm
Netto gewicht 19.9 kg

Specificaties

Delivery time /K/I/KIT-M25-2-2_Retif_PH_01.jpg
Familie SYSTÈME D'AGENCEMENT
Primaire kleur Licht eiken
Primair materiaal MDF
Type verpakking Karton

De collectie

DE COLLECTIE : VERTIGO

Transport

Dit artikel wordt rechtstreeks door RETIF verzonden.Bij aankoop van artikelen voor dagelijks gebruik, zoals verpakkingen, decoratie of andere accessoires (vb. tassen, voedselverpakkingen, kartons, kledingrekken, kleerhangers, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan €199 exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten € 3,90 exclusief BTW.

Bij de aankoop van meubilair en presentatiemiddelen, zoals inrichting, meubilair, vitrinekasten (bijv. lamellenwanden, vitrines, rekken, toonbanken, tafels, ...)

Gratis levering voor bestellingen van meer dan 499€ exclusief BTW

Voor kleinere bestellingen bedragen de verzendkosten € 9,90 exclusief BTW.

Wij leveren uitsluitend in België. Voor levering in Nederland nodigen wij u uit uw bestelling rechtstreeks te plaatsen op onze buitenlandse webshop, die toegankelijk is via de vlaggen op de homepage onderaan onze site.

Leveringstermijnen

Wanneer u uw bestelling valideert, zal RETIF al het nodige doen om deze zo snel mogelijk te verwerken, klaar te maken en te verzenden.

Als de goederen rechtstreeks vanuit ons magazijn worden klaargemaakt en verzonden, duurt het ongeveer 24-48 uur vanaf de validatie van uw betaling om ze klaar te maken en te verzenden, terwijl de leveringen over het algemeen tussen 3 en 7 werkdagen na de dag van ontvangst van de betaling plaatsvinden. Indien de goederen rechtstreeks van onze leveranciers worden klaargemaakt en verzonden, variëren de levertijden van 3 tot 7 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Let op: als uw bestelling zowel artikelen bevat die door RETIF worden bewaard en verzonden als artikelen die rechtstreeks door onze leveranciers worden bewaard en verzonden, ontvangt u afzonderlijke zendingen die de bovenstaande leveringsvoorwaarden volgen.

Het is niet mogelijk om de transporteur voorafgaand aan de levering te laten bellen om een afspraak te maken of een voorkeursdag van levering aan te geven. Een dergelijke in de bestelling opgenomen aanduiding zal niet in aanmerking worden genomen.

N.B. Levering tot aan de voordeur van uw bedrijf of woning door een professionele transporteur. Grote pakketten worden met pallet geleverd.