WELKOMSTKORTING: Ontvang €15 korting op uw 1e bestelling met de voordeelcode PRONEW24 - Meer weten?
Profiteer van staffel prijzen op de essentiële zaken voor uw winkelProfiteer van staffel prijzen op de essentiële zaken voor uw winkel
Loading

Webshop & verzendverpakking

Ontdek onze webshop en industriële verpakkingen voor het transporteren, beveiligen, beschermen en verzenden van uw producten!

Plakband & lijm
Een industrieel of webshop bedrijf moet bijzondere aandacht besteden aan de <strong>verpakking</strong> en verzending van de bestellingen van zijn klanten. Zodra het product goed is verpakt in een doos, karton of envelop, moet het worden vastgezet. Als uw klant een slecht verzegeld of halfgeopend pakket ontvangt, kan dat het vertrouwen dat hij in u heeft schaden. Er worden verschillende materialen gebruikt om verpakkingen te sluiten en vast te zetten, zoals omsnoeringsband of rollen technische lijm.
Verzenddozen & verzendkokers
Een verzenddoos van goede kwaliteit en van goed formaat is de ideale verpakking voor het vervoer, de opslag en de verzending van allerlei producten. Het garandeert een vlotte levering en de veiligheid van de inhoud. Onze dozen, kisten en verzenddozen voor webshops worden ook gebruikt door alle handelaren die goederen leveren, zoals kleine en middelgrote verhuisbedrijven, lokale handelaren, wijnhandelaren of landbouwers en producenten.
Stretchfolie
Wanneer uw producten al op de pallet zijn gestapeld, is het inpakken de volgende stap vóór de verzending. Dit is nodig om het te leveren materiaal te bundelen en te beschermen tijdens de levering. Daartoe is het van essentieel belang om stretch palletfolie te gebruiken.
Verzendzakken & luchtkussenzakken
Bij RETIF vindt u alle benodigdheden om brieven, documenten, brochures en boeken per post te versturen. Daarnaast bieden wij ook een grote verscheidenheid aan accessoires om uw verzendingen nog gemakkelijker en efficiënter te maken. Wij hebben pakketenveloppen in alle maten en van verschillende materialen op voorraad om zo goed mogelijk aan uw verzendverpakking te voldoen. Bent u op zoek naar papieren verzendenveloppen en plastic of kartonnen pakkethoezen? Moet je verzendkokers kopen? Ontdek alle mogelijkheden op onze site om in de beste omstandigheden uw webshop pakjes te verzenden. Luchtkussenzakken zijn ontworpen om al uw breekbare en/of scherpe voorwerpen te wikkelen. De grote noppen garanderen weerstand en lichtheid en beschermen uw zendingen tegen schokken. Ook hebben we een heel assortiment gripzakjes met blister gaatje op onze site die geschikt zijn voor het de presentatie op winkelstellingen.
Opvulchips, luchtkussenfolie & kraftpapier
Alle professionals zijn zich bewust van het belang van een goede verpakking alvorens pakketten aan vervoerders toe te vertrouwen. Daarom is het van essentieel belang dat de te verzenden inhoud goed wordt beschermd en beveiligd voordat deze in de verpakking wordt geplaatst. Als dit niet gebeurt, kunnen de voorwerpen worden beschadigd door vocht, schokken of wrijving. Als u op zoek bent naar kwaliteitsbescherming en opvulmateriaal voor uw leveringen, heeft RETIF alles wat u nodig hebt.

Wij staan tot uw dienst

✓ 5 winkels    ✓ Online bestellen     ✓ Gratis afhalen in de winkel

Zorg voor maximale hygiëne voor uw klanten

Ref. 37104
• In voorraad
€ 64,79 Excl BTW
Ref. /37005
Niet beschikbaar
€ 39,99 Excl BTW
Ref. /37011
• In voorraad
€ 7,99 Excl BTW
Ref. /37013
• In voorraad
€ 48,99 Excl BTW
Ref. /39000
Niet beschikbaar
€ 4,99 Excl BTW
Ref. VAR-002415
• In voorraad

Prijs vanaf

€ 7,748 Excl BTW per stuk

Verkocht per 6 stuks voor € 46,49

Beschikbaar in 2 versies
Ref. 37197
• In voorraad
€ 17,89 Excl BTW

Speciaal Covid-19

PRODUCTEN TER BESCHERMING

Onze selectie speciaal mode

Ref. /650145
• In voorraad
€ 41,31 Excl BTW
Ref. 12827
• In voorraad
€ 4,19 Excl BTW
Ref. 14509
Niet beschikbaar
€ 49,99 Excl BTW
Ref. 43556
• In voorraad
€ 55,09 Excl BTW
Levering

Levering

aan uw adres of afhalen in een RETIF-winkel

INSPIRATIE WINKELINRICHTING

INSPIRATIE WINKELINRICHTING

Wij begeleiden u met de inrichting van uw projecten

HULP NODIG?

HULP NODIG?

04 97 49 35 51
Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 17u30