WELKOMSTKORTING: Ontvang €15 korting op uw 1e bestelling met de voordeelcode PRONEW24 - Meer weten?
Photo

Collectie Wooden Stock

De collectie Wooden stock

Wooden stock is een modulair systeem van legborden en rekken, gemaakt van natuurlijk ruwhout, verstelbaar in hoogte en breedte, en legborden in natuurlijk ruwhout, bestendig en esthetisch, met meerdere accessoires waarmee u de ideale indeling van uw zaak samen kunnen stellen.

Mobilier wooden stock prêt à porter
Mobilier wooden stock supermarché
Mobilier Wooden Stock allé de supermarché
Mobilier Wooden stock parapharmacie

U zult u meubels kunnen creëren en uw ruimte optimaliseren en perfect in uw commerciële omgeving passen.

De reeks opties en accessoires die voorgesteld worden zal u toestaan om uw meubilair zo goed mogelijk configureren volgens uw verwachtingen.

De elementen kunnen samengevoegd worden tot een grote verscheidenheid aan structuren die kunnen uitgebreid worden: van een grote stellingkast tot een kast, een vitrinekast, een vitrine, een legbord of een ruimteverdeler, van een grote stellingkast tot een kast, een vitrinekast, een vitrine, een legbord of een ruimteverdeler.

De voordelen

MODULEERBAAR

Modulair en uitbreidbaar gebruik

GOEDKOOP

Inrichtingsoplossing en opbergsysteem economisch

GEMAKKELIJK TE MONTEREN

Snel en doe-het-zelf

SNEL

Snelle bevoorrading

Een modulaire collectie, aanpasbaar aan uw activiteit sector

Dankzij de beschikbare afmetingen kunt u een voorgedefinieerde inrichting creëren
en deze aanpassen aan uw winkel.

Drankenhandel

Robuustheid en elegantie

De grote weerstand van massief grenen laat een zware belasting toe op elke legbord. Rechte presentatie van de flessen om te masseren, of schuin met de legborden met rand om uw beste wijnen te benadrukken.

Kruidenierswinkel

Modulariteit en efficiëntie

Dit meubilair is zeer aanpasbaar en modulair voor het creëren van rekken of vitrines. De prijshouders kunnen gemakkelijk aan de voorkant van de rekken worden aangepast om etiketten in te steken.

Primeur

Grote capaciteit

Een complete meubilair speciaal ontworpen voor een robuuste en efficiënte presentatie van fruit en groenten met zijn schuine rekken. Enkele display-eenheid voor wandmontage of dubbele display-eenheden, rug aan rug geplaatst, in de centrale ruimte.

Decoratie

Op maat

Ruime keuze aan staanderhoogtes, dieptes en breedtes van de legborden voor een indeling op maat. Meubilair samengesteld en aangepast aan de tentoon te stellen producten.

Parafarmaceutica

Natuurlijk en traditioneel

Dit meubilair, gemaakt van massief onbewerkt dennenhout, versterkt de presentatie en komt de traditionele, natuurlijke en biologische producten ten goede.

Koop de volgende artikelen nu online

Ref. 49568
• In voorraad
€ 234,99 Excl BTW
Ref. 49569
• In voorraad
€ 197,99 Excl BTW
Ref. 49570
• In voorraad
€ 89,99 Excl BTW

Gemakkelijk te monteren!

Photo
  • 1De ladder rechtop zetten
  • 2Voor begin- en eindlegborden steekt u de enkele steunen in de gaten. Voor de middelste ladder, gebruik de dubbele haakjes.
  • 3Steek de inkepingen van de legbordbeugels in het ingekerfde deel van de beugel. Duw het legbord stevig in de vier beugels.
  • 4Schroef de stabiliteitsbeugel aan de achterkant van het rek - ( 1 voor 3)