SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Leveringswijze: op uw adres of contactloos afhalen in een winkel

De leveringstermijn kan variëren tussen 3 en 7 werkdagen, naargelang de plaats en de aard van de verzending van uw bestelling. Het kan gebeuren dat sommige bestellingen in meerdere keren geleverd worden. We herinneren er u aan dat wij enkel onze klanten van België aanleveren. Voor de tarieven van een levering vanuit onze winkel, gelieve de winkel ter raadplegen.

Standaard coli

€15 excl. btw forfaitair

Voor online aankopen tussen €0 en €99.99 excl. btw

€20 excl. BTW forfaitair

Voor online aankopen tussen €100 en €298.99 excl. btw
GRATIS LEVERING voor alle online aankopen
vanaf €299 excl. btw**

Bestel online en kom uw goederen afhalen.

1.Bij de keuze van de leveringswijze kiest u afhaling in winkel en vervolgens de winkel waar u wenst af te halen en sluit de bestelling af. U zal een bevestigingsmail ontvangen.

2.Binnen de volgende halve dag , zal een verkoper van de betreffende winkel u telefonisch contacteren om en aan afhaal dag en uur vast te leggen.

3.3) Gelieve u op het afgesproken tijdstip naar de parking van de winkel te rijden en de winkel bellen om te informeren dat u ter plaatse bent.

4.

De verkoper zal de goederen voor uw auto plaatsen. Eenmaal dat de goederen in uw bezit zijn zal de verkoper u een afhaal bon laten aftekenen. U factuur zal via mail worden verzonden de afhaling van uw goederen.

Afhaal instructies

U mag uw goederen niet komen afhalen vooraleer u een tijdstip hebt afgesproken met de gekozen winkel.Het is noodzakelijk dat de verkoper u contacteert om een tijdstip af te spreken voor uw afhaling.

Om het onnodige wachten te vermijden, gelieve het tijdstip dat werd overeengekomen na te leven.

CLOSE
CLOSE