SELECTEER DE SITE BESTEMD VOOR UW BEROEP

Kerstverpakking

Ideeën om u te inspireren

Meest gevraagd deze week door handelaren

Cadeaulint fuchsia 7mm x 500m
Cadeaulint fuchsia 7mm x 500m
Ref. 2668
• In voorraad
2,09 € Excl BTW
- +
Cadeaulint rood 7mm x 500m
Cadeaulint rood 7mm x 500m
Ref. 2679
• In voorraad
1,79 € Excl BTW
- +
Kleine prijzen Cadeaulint melk 7mm x 500m
Cadeaulint melk 7mm x 500m
Ref. 2681
• In voorraad
2,09 € Excl BTW
- +
Cadeaulint paars 7mm x 500m
Cadeaulint paars 7mm x 500m
Ref. 51009
• In voorraad
2,09 € Excl BTW
- +
Mand rond natureel Ø23cm
Mand rond natureel Ø23cm
Ref. 80843
• In voorraad
3,49 € Excl BTW
- +

Uw partnerleverancier van kerstverpakkingen voor winkels

Bij RETIF kunt u groothandel verpakkingen voor kerstcadeaus kopen en profiteren van de vele tips en cadeauverpakkingsideeën die zichtbaar zijn in onze online shop en in onze winkels die in heel Frankrijk aanwezig zijn.

U profiteert ook van de onmiddellijke behandeling en snelle levering van uw bestelling, waardoor u pieken in de activiteit met meer gemoedsrust kunt opvangen.

Een professionele keuze aan kerstcadeauverpakkingen voor winkels

Waar koop je alle kerstverpakkingen om mooie cadeauverpakkingen te maken tijdens de feestdagen?

Wat het seizoen of de behoefte ook is, RETIF is er om aan uw vereisten voor boutique-verpakkingen te voldoen met een compleet aanbod dat beschikbaar is tegen de beste inkoopvoorwaarden.

Reeds 50 jaar ondersteunt RETIF de ontwikkeling van winkeliers en biedt hen duizenden referenties aan te bieden voor de decoratie en inrichting van hun winkels, maar biedt hen ook de mogelijkheid om snel alle verbruiksartikelen aan te vullen die nodig zijn voor de goede werking van de activiteit. 

Het assortiment kerstcadeauverpakkingen bestaat bijvoorbeeld uit verschillende productcategorieën:  

  • Kerstzakken en -tasjes, verkrijgbaar in glad kraftpapier, gecoat of gelamineerd papier en allemaal verkrijgbaar met een decoratie of kleur die doet denken aan de feestdagen.
  • Papierrollen met kerstmotieven, verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes met feestelijke prints of in effen kleuren of metallic (goud, zilver...).
  • Transparante polypropyleenfolie, geschikt voor het snel en efficiënt inpakken van uw artikelen (ideaal voor bloemboeketten en flessen) en voor het sluiten van uw geschenkmanden. Wij bieden ook rollen aan met bedrukte sterren of mooie sneeuwmotieven.
  • Lichtgewicht en verfijnde zakken van zijdepapier en voile geven uw pakketten een extra vleugje elegantie.
  • Kerstcadeaudozen voor het snel inpakken van geschenken van klanten, deze dozen zijn echte wonderen, verkrijgbaar in vele vormen en kleuren
  • Kerstmanden en versieringen. Deze manden worden verkocht met of zonder handvatten en verrijken en sublimeren hun inhoud, vooral voedingsspecialiteiten en wijnen. De friezen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Dozen en zakken voor het verpakken van flessen, verkrijgbaar met of zonder venster, van hout, papier of karton, gewoon een kaart en lint toevoegen en u krijgt de beste verpakking voor uw flessen.
  • Ballotins, dozen en zakjes voor snoepgoed, houtblokken en taartzakken... Voor een sweet Christmas verpakking*.
  • Rol cadeaulint, raffia, kerstetiketten. De finishing touch voor uw cadeauverpakking. 

Elke productfamilie wordt regelmatig verrijkt met nieuwe kerstverpakkingen, zodat detailhandelaren gemakkelijk het product kunnen vinden dat het beste past bij de stijl van hun verkooppunt.

*Goed om te weten, als je in de horeca werkt, als je een bakkerij, een snackbar of een andere activiteit in de voedingssector beheert, heeft RETIF ook een compleet assortiment voedselverpakkingen en wegwerpservies.

CLOSE
CLOSE